Vatandaşlardan önlem alınmadan yapılan çalışmaya tepki!

Gebze 13.10.2020 - 10:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vatandaşlardan önlem alınmadan yapılan çalışmaya tepki!

Gebze Yavuz Selim Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar belediyenin yürütmüş olduğu doğalgaz kazıları dolayısıyla mahallede önlem alınmadan yapılan çalışmalara tepki gösterdi. Gebze’nin Yavuz Selim Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar belediyenin doğalgaz hattı çekimi için açmış olduğu çukurların önlem alınmadan bırakıldığını iddia ederek şikayetçi oldu. Yapılan çalışma dolayısıyla kazılan bölgelerin etrafında herhangi bir önlem alınmamasından dolayı tehlike arz ettiğini belirten vatandaşlar,  “Belediyemiz bizlere doğalgaz getirmek için çalışıyor biliyoruz. Ancak yapılan çalışmada yaptıkları bu kazıların etrafının en azından bir şeritle çevrilmemiş oluşu ya da uyarı tabelası bulunmuyor oluşu mahallemizde tehlikeye sebep oluyor yetkililerden bir an önce gerekli önlemleri almalarını rica ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

Gebze Yavuz Selim Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar belediyenin yürütmüş olduğu doğalgaz kazıları dolayısıyla mahallede önlem alınmadan yapılan çalışmalara tepki gösterdi.

Gebze’nin Yavuz Selim Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar belediyenin doğalgaz hattı çekimi için açmış olduğu çukurların önlem alınmadan bırakıldığını iddia ederek şikayetçi oldu. Yapılan çalışma dolayısıyla kazılan bölgelerin etrafında herhangi bir önlem alınmamasından dolayı tehlike arz ettiğini belirten vatandaşlar,  “Belediyemiz bizlere doğalgaz getirmek için çalışıyor biliyoruz. Ancak yapılan çalışmada yaptıkları bu kazıların etrafının en azından bir şeritle çevrilmemiş oluşu ya da uyarı tabelası bulunmuyor oluşu mahallemizde tehlikeye sebep oluyor yetkililerden bir an önce gerekli önlemleri almalarını rica ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.