Vecihi geri dönüyor!

05.03.2015 - 14:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Vecihi geri dönüyor!

Selami Genli ve Onur Kocal’ın yazıp yönettiği 27 Mart’ta vizyona girmeye hazırlanan ‘Güvercin Uçuverdi’ filmi için Ortaköy Feriye Sinemaları’nda fragmantanıtımı yapıldı.

İlk kez görücüye çıkan fragman sonrası yapılan basın toplantısına Atalay Demirci, Tuvana Türkay, Gökhan Yıkılkan, Salih Kalyon, Ali Erkazan, Ayşen Gruda, Zerrin Sümer, Erdal Tosun ve filmi yazıp yöneten Selami Genli ile Onur Koçal katılarak soruları cevapladı. Kendisine film için girdiği Barış Manço tiplemesi sorulan Salih Kalyon“Senaryoyu okuduk, beğendik ve hep birlikte oynamaya karar verdik. Herkesin sevgilisi, herkesin komedisi diye adlandırıyoruz yaptığımız işi. Barış Manço’yla aynı kuşağın insanları olarak onu çok özlüyoruz. Sevdiğim bir çağdaş müzisyen dostumuz. Toplum bir ara kendisini cumhurbaşkanı adayı olarak da istemişti. Keşke olsaydı” dedi. ‘GÜLMEYE IHTIYACIMIZ VAR’   Usta sanatçı Ayşen Gruda eski dostlarını çok özlediğini belirterek “Ben Zerrin’i, Ali’yi ve Salih’i çok özlemişim. Filmimize gelin, şu arada gülmeye o kadar ihtiyacımız var ki. Hiçbir şey düşünmeyin, gülün. Zaten otomatik olarak düşüneceksiniz gülerken” cümleleriyle herkesi filmi izlemeye davet etti.   Güvercin Uçuverdi - Fragman    
Selami Genli ve Onur Kocal’ın yazıp yönettiği 27 Mart’ta vizyona girmeye hazırlanan ‘Güvercin Uçuverdi’ filmi için Ortaköy Feriye Sinemaları’nda fragmantanıtımı yapıldı.

İlk kez görücüye çıkan fragman sonrası yapılan basın toplantısına Atalay Demirci, Tuvana Türkay, Gökhan Yıkılkan, Salih Kalyon, Ali Erkazan, Ayşen Gruda, Zerrin Sümer, Erdal Tosun ve filmi yazıp yöneten Selami Genli ile Onur Koçal katılarak soruları cevapladı.

Kendisine film için girdiği Barış Manço tiplemesi sorulan Salih Kalyon“Senaryoyu okuduk, beğendik ve hep birlikte oynamaya karar verdik. Herkesin sevgilisi, herkesin komedisi diye adlandırıyoruz yaptığımız işi. Barış Manço’yla aynı kuşağın insanları olarak onu çok özlüyoruz. Sevdiğim bir çağdaş müzisyen dostumuz. Toplum bir ara kendisini cumhurbaşkanı adayı olarak da istemişti. Keşke olsaydı” dedi.

‘GÜLMEYE IHTIYACIMIZ VAR’


 

Usta sanatçı Ayşen Gruda eski dostlarını çok özlediğini belirterek “Ben Zerrin’i, Ali’yi ve Salih’i çok özlemişim. Filmimize gelin, şu arada gülmeye o kadar ihtiyacımız var ki. Hiçbir şey düşünmeyin, gülün. Zaten otomatik olarak düşüneceksiniz gülerken” cümleleriyle herkesi filmi izlemeye davet etti.

 

Güvercin Uçuverdi - Fragman

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.