Vedat Muriç’in takım arkadaşı Gebzespor’da!

Spor 06.09.2019 - 14:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vedat Muriç’in takım arkadaşı Gebzespor’da!

Gebzespor, aradığı 10 numarayı buldu. Geçtiğimiz günlerde Hakan Soylu ile yollarını ayıran mor beyazlı ekibimiz, son olarak Halide Edip Adıvarspor formasını giyen Barış Bakır’ı renklerine bağladı. 10 numara pozisyonunda oynayan 35 yaşındaki oyuncu ile her konuda anlaşmaya varan yönetimin, bu transferi ilerleyen saatlerde duyurması bekleniyor. MURİÇ VE BARIŞ GİRESUNSPOR’UN DEĞİŞİLMEZ İSİMLERİYDİ Profesyonel futbol kariyerinde tam 14 farklı takımın formasını terleten tecrübeli futbolcu, 2014’te yılında Giresunspor’un Vedat Muriç’li kadrosunun değişilmez isimlerinden biri olarak kayıtlara geçmişti. Geçen sezonun ilk yarısında 2.Lig ekibi Tokatspor’da, ligin ikinci yarısında ise 3.Lig ekibi Halide Edip Adıvarspor’da görev yapan Barış Bakır’ın, 1.Lig’de 15, 2.Lig’de 270 ve 3.Lig’de 66 maçı bulunuyor. Kariyerinde 41 golü bulunan Barış, kariyerinde ilk kez amatör ligde mücadele edecek. Barış Bakır’ın yer aldığı Giresunspor’un 2014’teki kadrosunda şu an Fenerbahçe formasını giyen Vedat Muriç ve bir dönem Darıca G.B’de görev yapan Rıdvan Sağlam da yer almıştı.   Barış Bakır geçen sezonun ilk haftasında Tokatspor formasıyla temsilcimiz Darıca G.B’ye karşı mücadele etmişti.   Barış Bakır kariyerinde ilk kez amatör ligde mücadele edecek.

Gebzespor, aradığı 10 numarayı buldu. Geçtiğimiz günlerde Hakan Soylu ile yollarını ayıran mor beyazlı ekibimiz, son olarak Halide Edip Adıvarspor formasını giyen Barış Bakır’ı renklerine bağladı. 10 numara pozisyonunda oynayan 35 yaşındaki oyuncu ile her konuda anlaşmaya varan yönetimin, bu transferi ilerleyen saatlerde duyurması bekleniyor.

MURİÇ VE BARIŞ GİRESUNSPOR’UN DEĞİŞİLMEZ İSİMLERİYDİ

Profesyonel futbol kariyerinde tam 14 farklı takımın formasını terleten tecrübeli futbolcu, 2014’te yılında Giresunspor’un Vedat Muriç’li kadrosunun değişilmez isimlerinden biri olarak kayıtlara geçmişti. Geçen sezonun ilk yarısında 2.Lig ekibi Tokatspor’da, ligin ikinci yarısında ise 3.Lig ekibi Halide Edip Adıvarspor’da görev yapan Barış Bakır’ın, 1.Lig’de 15, 2.Lig’de 270 ve 3.Lig’de 66 maçı bulunuyor. Kariyerinde 41 golü bulunan Barış, kariyerinde ilk kez amatör ligde mücadele edecek.

Barış Bakır’ın yer aldığı Giresunspor’un 2014’teki kadrosunda şu an Fenerbahçe formasını giyen Vedat Muriç ve bir dönem Darıca G.B’de görev yapan Rıdvan Sağlam da yer almıştı.

 

Barış Bakır geçen sezonun ilk haftasında Tokatspor formasıyla temsilcimiz Darıca G.B’ye karşı mücadele etmişti.

 

Barış Bakır kariyerinde ilk kez amatör ligde mücadele edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.