Vekil Katırcıoğlu, Başkan Kaya’ya gitti!

Siyaset 01.10.2020 - 11:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vekil Katırcıoğlu, Başkan Kaya’ya gitti!

AK Parti 6. Olağan Kongresi’nde İlçe Başkanı seçilen Recep Kaya’ya partililer hayırlı olsun ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ve İl Yöneticileri, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’yı ziyaret etti. Ziyarette Ülke gündemi ve pandemi sürecinin etkileri hakkında sohbet ve istişare edildi. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan Kaya; “Milletvekilim Radiye Sezer Katırcıoğlu’na, İl Başkanım Mehmet Ellibeş’e ve diğer partililere nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. AK Parti teşkilatı olarak ülkemiz, ilimiz, ilçemiz için ortak hareket etmeye devam edeceğiz. 2023 hedeflerimiz doğrultusunda kutlu davamızın yolunda canla başla çalışmayı sürdüreceğiz” ifadelerinde bulundu.  Ziyaret hatıra fotoğrafı ile son buldu.

AK Parti 6. Olağan Kongresi’nde İlçe Başkanı seçilen Recep Kaya’ya partililer hayırlı olsun ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ve İl Yöneticileri, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’yı ziyaret etti. Ziyarette Ülke gündemi ve pandemi sürecinin etkileri hakkında sohbet ve istişare edildi. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan Kaya; “Milletvekilim Radiye Sezer Katırcıoğlu’na, İl Başkanım Mehmet Ellibeş’e ve diğer partililere nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. AK Parti teşkilatı olarak ülkemiz, ilimiz, ilçemiz için ortak hareket etmeye devam edeceğiz. 2023 hedeflerimiz doğrultusunda kutlu davamızın yolunda canla başla çalışmayı sürdüreceğiz” ifadelerinde bulundu.  Ziyaret hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.