“Verdiğiniz sözleri tutun”

Dilovası 23.08.2020 - 12:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Verdiğiniz sözleri tutun”

Dilovası’ndan geçen Eynerce Deresi’nden su içerek zehirlenen köpeğin ardından CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir yaptığı açıklamada, “Ankara’da bakanlıkların tabelalarının önünde boş resim çekinmeyin. Verdiğiniz sözleri tutun” dedi. CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, dün Dilovası’ndan geçen Eynerce Deresi’nden su içerek zehirlenen köpeğin ardından renk değiştirip köpüren Eynerce Deresi’ne giderek bir açıklamada bulundu. Aydemir yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Her seçime yakın gelip Dilovası üzerine oyun oynuyorsunuz. Yapılan haberlerin hemen ardından; ‘Bundan sonra kömür gelmeyecek, 50 Milyon TL yatırım yapılacak’ diyorsunuz. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve Belediye Başkanı Hamza Şayir dahil görün bu dereyi. İçinde hayvanlar ve insanlar ölüyor. ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN Bu Kömürcüler ile İMES OSB’nin akan sudur bu. İnsanlarımızı zehirliyor. İnsan ve hayvan katliamından vazgeçin. Duyarlı olun, biraz elinizi vicdanınıza koyun. Lütfen bura ile ilgilenin. Ankara’da bakanlıkların tabelalarının önünde boş resim çekinmeyin. Verdiğiniz sözleri tutun. Yazık günahtır, burada insanlar yaşıyor. Geçenlerde bir vatandaşımızın koyunu düşmüş onu alırken ellerini suya sokuyor ve elleri şişiyor. Yine dün bir köpek bu dereden su içerek zehirleniyor. Veterineri arıyoruz ilgilenmiyor, belediyeyi arıyoruz ilgilenmiyor. Yazık, günahtır. Bizim insanlarımıza da zarar gelecek.” ÇAYIROVALI MECLİS ÜYESİ DESTEK OLDU CHP Çayırova Belediye Meclis Üyesi Turan Ağaç ise, CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir’e destek olarak, “Sayın başkan rant olmazsa o dereyi ıslah ederler, sizin gördüğünüzü makam sahipleri görmüyor mu? Ayrıca sizleri toplumun sesi olmanızdan dolayı tebrik ediyorum” dedi.  

Dilovası’ndan geçen Eynerce Deresi’nden su içerek zehirlenen köpeğin ardından CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir yaptığı açıklamada, “Ankara’da bakanlıkların tabelalarının önünde boş resim çekinmeyin. Verdiğiniz sözleri tutun” dedi.

CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, dün Dilovası’ndan geçen Eynerce Deresi’nden su içerek zehirlenen köpeğin ardından renk değiştirip köpüren Eynerce Deresi’ne giderek bir açıklamada bulundu. Aydemir yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Her seçime yakın gelip Dilovası üzerine oyun oynuyorsunuz. Yapılan haberlerin hemen ardından; ‘Bundan sonra kömür gelmeyecek, 50 Milyon TL yatırım yapılacak’ diyorsunuz. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve Belediye Başkanı Hamza Şayir dahil görün bu dereyi. İçinde hayvanlar ve insanlar ölüyor.

ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN

Bu Kömürcüler ile İMES OSB’nin akan sudur bu. İnsanlarımızı zehirliyor. İnsan ve hayvan katliamından vazgeçin. Duyarlı olun, biraz elinizi vicdanınıza koyun. Lütfen bura ile ilgilenin. Ankara’da bakanlıkların tabelalarının önünde boş resim çekinmeyin. Verdiğiniz sözleri tutun. Yazık günahtır, burada insanlar yaşıyor. Geçenlerde bir vatandaşımızın koyunu düşmüş onu alırken ellerini suya sokuyor ve elleri şişiyor. Yine dün bir köpek bu dereden su içerek zehirleniyor. Veterineri arıyoruz ilgilenmiyor, belediyeyi arıyoruz ilgilenmiyor. Yazık, günahtır. Bizim insanlarımıza da zarar gelecek.”

ÇAYIROVALI MECLİS ÜYESİ DESTEK OLDU

CHP Çayırova Belediye Meclis Üyesi Turan Ağaç ise, CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir’e destek olarak, “Sayın başkan rant olmazsa o dereyi ıslah ederler, sizin gördüğünüzü makam sahipleri görmüyor mu? Ayrıca sizleri toplumun sesi olmanızdan dolayı tebrik ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.