Vitesi 5’e taktık!

Spor 22.10.2017 - 17:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Vitesi 5’e taktık!

Gebzespor şampiyonluk yarışında vitesi 5’e taktı. Mor Menekşeler 1-0 geriye düştüğü maçta İnegöl Kurtuluşspor’u deplasmanda 3-1 yenerek 5’te 5 yaptı. Menekşe’ye galibiyeti getiren golleri Yavuz Özsevim, Ercan Kuruçay ve Ufuk Gülez kaydetti. BAL 11.Grup’un 5.haftasında İnegöl Kurtuluşspor’a konuk olan Gebzespor rakibini 3-1 yenerek kayıpsız liderliğini sürdürdü. Kurtuluş Spor Tesisleri’nde oynanan mücadeleye iyi başlayan Gebzespor, sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol arasa da dakikalar 20’yi gösterdiğinde ev sahibi ekip ilk şutunda golü buldu ve 1-0 öne geçti. Bu sezon ilk kez geriye düşen Mehmet Akdemir’in öğrencileri müthiş bir reaksiyon göstererek rakip kaleyi abluka altına aldı. BERABERLİK GOLÜ YAVUZ’DAN 25.dakikada ceza sahası içinde Kurtuluşsporlu savunma oyuncusunun eline çarpan topa maçın hakemi ‘devam’ dedi. Mücadelenin 35.dakikasında Yusuf’un pasında ceza sahası içinde topla buluşan stoper Yavuz Özsevim düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Bu gol ilk yarının da sonucunu tayin etti:1-1 ERCAN SİFTAH YAPTI İkinci yarıya baskılı başlayan Gebzespor’da Ufuk Gülez’in 52.dakikadaki kafa vuruşu direkte patladı. Baskısını arttıran Gebzespor’da kaptan Ercan Kuruçay boş kaleye topu dışarı gönderdi. Golün sinyalini vermeye başlayan Menekşe’de kaptan Ercan bu kez affetmedi. Ömer Kesici’nin vuruşunda önce kaleciye, sonra da direğe çarpan topu tamamlayan Ercan, bu sezonki ilk golünü attı ve Gebzespor 2-1 öne geçti. SON SÖZ UFUK’TAN Müthiş bir geri dönüş yapan Gebzespor, hem skor hem de oyun üstünlüğünü elinde bulundurarak adeta sazı eline aldı. Karşılaşmanın son bölümünde gol kaçırma yarışına giren mor beyazlılarda son sözü Ufuk Gülez söyledi. Adapazarı maçında duble yapan Ufuk 90.dakikada sahneye çıkarak farkı ikiye çıkardı. Ufuk’un bu golü ile Gebzespor sahadan 3-1 galip ayrıldı ve 5’te yaparak liderliğini sürdürdü.

Gebzespor şampiyonluk yarışında vitesi 5’e taktı. Mor Menekşeler 1-0 geriye düştüğü maçta İnegöl Kurtuluşspor’u deplasmanda 3-1 yenerek 5’te 5 yaptı. Menekşe’ye galibiyeti getiren golleri Yavuz Özsevim, Ercan Kuruçay ve Ufuk Gülez kaydetti.

BAL 11.Grup’un 5.haftasında İnegöl Kurtuluşspor’a konuk olan Gebzespor rakibini 3-1 yenerek kayıpsız liderliğini sürdürdü. Kurtuluş Spor Tesisleri’nde oynanan mücadeleye iyi başlayan Gebzespor, sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol arasa da dakikalar 20’yi gösterdiğinde ev sahibi ekip ilk şutunda golü buldu ve 1-0 öne geçti. Bu sezon ilk kez geriye düşen Mehmet Akdemir’in öğrencileri müthiş bir reaksiyon göstererek rakip kaleyi abluka altına aldı.

BERABERLİK GOLÜ YAVUZ’DAN

25.dakikada ceza sahası içinde Kurtuluşsporlu savunma oyuncusunun eline çarpan topa maçın hakemi ‘devam’ dedi. Mücadelenin 35.dakikasında Yusuf’un pasında ceza sahası içinde topla buluşan stoper Yavuz Özsevim düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Bu gol ilk yarının da sonucunu tayin etti:1-1

ERCAN SİFTAH YAPTI

İkinci yarıya baskılı başlayan Gebzespor’da Ufuk Gülez’in 52.dakikadaki kafa vuruşu direkte patladı. Baskısını arttıran Gebzespor’da kaptan Ercan Kuruçay boş kaleye topu dışarı gönderdi. Golün sinyalini vermeye başlayan Menekşe’de kaptan Ercan bu kez affetmedi. Ömer Kesici’nin vuruşunda önce kaleciye, sonra da direğe çarpan topu tamamlayan Ercan, bu sezonki ilk golünü attı ve Gebzespor 2-1 öne geçti.

SON SÖZ UFUK’TAN

Müthiş bir geri dönüş yapan Gebzespor, hem skor hem de oyun üstünlüğünü elinde bulundurarak adeta sazı eline aldı. Karşılaşmanın son bölümünde gol kaçırma yarışına giren mor beyazlılarda son sözü Ufuk Gülez söyledi. Adapazarı maçında duble yapan Ufuk 90.dakikada sahneye çıkarak farkı ikiye çıkardı. Ufuk’un bu golü ile Gebzespor sahadan 3-1 galip ayrıldı ve 5’te yaparak liderliğini sürdürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.