Vurduğun gol olsun DARICA

Spor 26.02.2017 - 10:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Vurduğun gol olsun DARICA

Şampiyonluk iddiasını güçlü bir şekilde koruyan Darıca Gençlerbirliği, bugün Payas Belediyespor deplasmanında zorlu bir 90 dakikaya çıkacak. Sarı yeşilli temsilcimiz kritik maçtan 3 puan çıkararak keskin virajı kayıpsız geçmek istiyor. 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ligin 24.haftasında bugün deplasmanda Payas Belediyespor’a konuk olacak. Lider Afjet Afyonspor’u amansız takibini sürdüren sarı yeşilli temsilcimiz, kritik Payas deplasmanında 3 puan hedefliyor. TEMSİLCİMİZDE 3 EKSİK VAR Zorlu maç öncesinde sarı yeşilli temsilcimize kart cezaları bulunan Selçuk Baştürk ve Hayrullah Bilazer’in yanı sıra sakatlığı süren Cem Tosun Payas Belediyespor karşısında forma giyemeyecekler. Ligin ilk yarısında sahasında 1-1 berabere kaldığı rakibi deplasmanda devirmek isteyen Darıca Gençlerbirliği, şampiyonluk yolunda bir engeli daha kayıpsız geçmek istiyor. Payas ilçe Stadı’nda oynanacak olan zorlu mücadele bugün saat 13.00’da başlayacak. Mücadeleyi İstanbul bölgesi hakemlerinden Mert Büyükgiray yönetecek.

Şampiyonluk iddiasını güçlü bir şekilde koruyan Darıca Gençlerbirliği, bugün Payas Belediyespor deplasmanında zorlu bir 90 dakikaya çıkacak. Sarı yeşilli temsilcimiz kritik maçtan 3 puan çıkararak keskin virajı kayıpsız geçmek istiyor.

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ligin 24.haftasında bugün deplasmanda Payas Belediyespor’a konuk olacak. Lider Afjet Afyonspor’u amansız takibini sürdüren sarı yeşilli temsilcimiz, kritik Payas deplasmanında 3 puan hedefliyor.

TEMSİLCİMİZDE 3 EKSİK VAR

Zorlu maç öncesinde sarı yeşilli temsilcimize kart cezaları bulunan Selçuk Baştürk ve Hayrullah Bilazer’in yanı sıra sakatlığı süren Cem Tosun Payas Belediyespor karşısında forma giyemeyecekler. Ligin ilk yarısında sahasında 1-1 berabere kaldığı rakibi deplasmanda devirmek isteyen Darıca Gençlerbirliği, şampiyonluk yolunda bir engeli daha kayıpsız geçmek istiyor. Payas ilçe Stadı’nda oynanacak olan zorlu mücadele bugün saat 13.00’da başlayacak. Mücadeleyi İstanbul bölgesi hakemlerinden Mert Büyükgiray yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.