WhatsApp'ta kullanıcıları çileden çıkartacak gelişme.

13.03.2018 - 19:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

WhatsApp'ta kullanıcıları çileden çıkartacak gelişme.

WhatsApp ile ilgili son dakika gelişmesi. WhatsApp'taki açık kullanıcıları zor durumda bırakabilir..

1 milyardan fazla kullanıcıya sahip WhatsApp'ta keşfedilen bir açık milyonlarca kullanıcıyı harekete geçirdi. En çok kullanılan uygulama olan WhatsApp bu sefer platforma entegre ettiği yeni bir özellikle değil bir açık ile gündeme geldi. Üstelik bu açık herkesi ilgilendiriyor. "MAVİ TIK" AÇIĞI WhatsApp'ın 2014 yılında kullanıma sunduğu karşınızdaki kişinin mesajınızı görüp görmediğini anlamanızı sağlayan 'mavi tik' özelliği hakkında bir açık keşfedildi. WhatsApp Mavi Tik hilesi ise kullanıcı "mavi tik kapatma" yapmış olsa bile işe yarıyor. Açık sayesinde karşınızdaki kişi mavi tik özelliğini kapatsa bile gönderdiğiniz sesli mesaj sayesinde mesajlarınızı görüp görmediğini anlayabiliyorsunuz. Başka bir deyişle birisinin çevrimiçi olup olmadığını anlamak istiyorsanız, kendisine sadece 1 saniye uzunluğundaki sesli mesaj göndermeniz yeterli. Mavi tik özelliği kapalı kullanıcı sesli mesajı açıp dinlediğinde, karşı tarafta bu ses kaydının altında mavi tik çıkıyor. Ayrıca mesaj bilgilerine bakıldığında ses kaydının saat kaçta dinlendiği gibi bilgiler de "Oynatıldı" başlığı altında çıkıyor. Mavi tik özeliğini kapatan kullanıcıların bu konuda dikkatli olması gerekiyor. .
WhatsApp ile ilgili son dakika gelişmesi. WhatsApp'taki açık kullanıcıları zor durumda bırakabilir..

1 milyardan fazla kullanıcıya sahip 'ta keşfedilen bir açık milyonlarca kullanıcıyı harekete geçirdi. En çok kullanılan uygulama olan WhatsApp bu sefer platforma entegre ettiği yeni bir özellikle değil bir açık ile gündeme geldi. Üstelik bu açık herkesi ilgilendiriyor.

"MAVİ TIK" AÇIĞI
WhatsApp'ın 2014 yılında kullanıma sunduğu karşınızdaki kişinin mesajınızı görüp görmediğini anlamanızı sağlayan 'mavi tik' özelliği hakkında bir açık keşfedildi.

WhatsApp Mavi Tik hilesi ise kullanıcı "mavi tik kapatma" yapmış olsa bile işe yarıyor. Açık sayesinde karşınızdaki kişi mavi tik özelliğini kapatsa bile gönderdiğiniz sesli mesaj sayesinde mesajlarınızı görüp görmediğini anlayabiliyorsunuz.

Başka bir deyişle birisinin çevrimiçi olup olmadığını anlamak istiyorsanız, kendisine sadece 1 saniye uzunluğundaki sesli mesaj göndermeniz yeterli.

Mavi tik özelliği kapalı kullanıcı sesli mesajı açıp dinlediğinde, karşı tarafta bu ses kaydının altında mavi tik çıkıyor. Ayrıca mesaj bilgilerine bakıldığında ses kaydının saat kaçta dinlendiği gibi bilgiler de "Oynatıldı" başlığı altında çıkıyor. Mavi tik özeliğini kapatan kullanıcıların bu konuda dikkatli olması gerekiyor.

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.