Yakalanınca Ağladı

03.09.2017 - 11:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yakalanınca Ağladı

İnşaata baskın düzenleyen polis ekipleri, bekçiyi ve bir genci uyuşturucudan gözaltına alırken, pişman olan gencin duvar kenarında ağlamaya başlaması dikkat çekti.

Antalya'da polisin inşaatı yeni tamamlanan bir apartmana düzenlediği operasyonda, uyuşturucu sattığı gerekçesiyle inşaatın bekçisi ile uyuşturucu kullanan bir genç gözaltına alındı. Üzerinde eroin ve kokain yakalanan genç, pişmanlıktan duvar kenarında ağlamaya başladı. BEKÇİNİN ÜZERİNDEN 3 BİN LİRA NAKİT PARA ÇIKTI Antalya  Emniyet Müdürlüğü  Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüekipleri, 81 ilde uygulanan 'Alan Denetim Projesi' kapsamında  Muratpaşa ilçesi  Yeşildere Mahallesi'ndeki henüz inşaatı tamamlanmamış bir apartmana operasyon düzenledi. Trafik, asayiş, çevik kuvvet ekiplerinin de destek verdiği operasyonda, bir süre öncesi Serik ilçesinden gelip inşaatı henüz tamamlanmamış 3 apartmanın bekçiliğini yapan Z. D. (40), polisi görünce kaçmak istedi. Apartmanın giriş kapısında polis tarafından yakalanan Z. D.'nin üzerinde yapılan incelemede herhangi bir uyuşturucu maddesine rastlanılmazken, 3 bin liraya yakın nakit para tespit edildi.
İnşaata baskın düzenleyen polis ekipleri, bekçiyi ve bir genci uyuşturucudan gözaltına alırken, pişman olan gencin duvar kenarında ağlamaya başlaması dikkat çekti.

Antalya'da polisin inşaatı yeni tamamlanan bir apartmana düzenlediği operasyonda, uyuşturucu sattığı gerekçesiyle inşaatın bekçisi ile uyuşturucu kullanan bir genç gözaltına alındı. Üzerinde eroin ve kokain yakalanan genç, pişmanlıktan duvar kenarında ağlamaya başladı.

BEKÇİNİN ÜZERİNDEN 3 BİN LİRA NAKİT PARA ÇIKTI

Antalya  Emniyet Müdürlüğü  Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüekipleri, 81 ilde uygulanan 'Alan Denetim Projesi' kapsamında  Muratpaşa ilçesi  Yeşildere Mahallesi'ndeki henüz inşaatı tamamlanmamış bir apartmana operasyon düzenledi. Trafik, asayiş, çevik kuvvet ekiplerinin de destek verdiği operasyonda, bir süre öncesi Serik ilçesinden gelip inşaatı henüz tamamlanmamış 3 apartmanın bekçiliğini yapan Z. D. (40), polisi görünce kaçmak istedi. Apartmanın giriş kapısında polis tarafından yakalanan Z. D.'nin üzerinde yapılan incelemede herhangi bir uyuşturucu maddesine rastlanılmazken, 3 bin liraya yakın nakit para tespit edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.