Yaman Hastaları Ziyaret Etti

Darıca 25.09.2018 - 09:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yaman Hastaları Ziyaret Etti

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Darıca Belediye Başkanı Sayın Şükrü Karabacak, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ile İlçe Yönetimi Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatarak tedavi gören hasta ve hasta yakınlarını ziyaret etti. Ziyarete hastanede tedavi gören hasta ve hasta yakınlarıyla tek tek ilgilenerek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Yaman, bir isteklerinin olup olmadığını sordu. Hasta ve hasta yakınları da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. HASTALARI ZİYARET İNSANİ BİR MESELE Hastaları ziyaret etmenin İslami ve insani bir mesele olduğuna vurgu yapan Yaman; "Sağılık insanın en büyük hazinesi bazen beklenmedik kazalar ve rahatsızlıklar insan hayatını önemli ölçüde etkiliyor. Ama hayata küsmeden, en olumsuz şartlarda bile hep yapılabilecek güzel şeylerin olduğunu düşünerek hareket etmek gerekir" dedi. Ziyaret sonrası Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa güneş kaleme aldığı Gönülden Düşenler isimli şiir kitabını da misafirlerine armağan etti.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Darıca Belediye Başkanı Sayın Şükrü Karabacak, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ile İlçe Yönetimi Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatarak tedavi gören hasta ve hasta yakınlarını ziyaret etti. Ziyarete hastanede tedavi gören hasta ve hasta yakınlarıyla tek tek ilgilenerek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Yaman, bir isteklerinin olup olmadığını sordu. Hasta ve hasta yakınları da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

HASTALARI ZİYARET İNSANİ BİR MESELE

Hastaları ziyaret etmenin İslami ve insani bir mesele olduğuna vurgu yapan Yaman; "Sağılık insanın en büyük hazinesi bazen beklenmedik kazalar ve rahatsızlıklar insan hayatını önemli ölçüde etkiliyor. Ama hayata küsmeden, en olumsuz şartlarda bile hep yapılabilecek güzel şeylerin olduğunu düşünerek hareket etmek gerekir" dedi. Ziyaret sonrası Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa güneş kaleme aldığı Gönülden Düşenler isimli şiir kitabını da misafirlerine armağan etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.