“Yaraları birlikte saracağız!”

Kocaeli 31.10.2020 - 10:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

“Yaraları birlikte saracağız!”

BAŞKAN BÜYÜKAKIN, AK GENÇ DİLOVASI KONGRESİNDE İZMİR DEPREMİ İÇİN KONUŞTU:

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükkakın, AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları kongresinde İzmir’de meydana gelen depreme yönelik konuşarak "Devletimiz tüm imkanları ile deprem bölgesinde. İnşallah afetin yaralarını birlikte saracağız” dedi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükkakın, AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları kongresinde İzmir’de meydana gelen depremin ardından bölgeye gidecek yardımları açıklayarak, deprem üzüntüsünü dile getirdi. Başkan Büyükakın “İzmir’de olan deprem hepimizin yüreğini burktu. Yüreğimiz orada, kulağımız orada. Ben depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılar içinde acil şifalar diliyorum. Sadece rahmet ve şifa dileğiyle yetinmiyoruz. Hızlı bir şekilde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak bir tır yardım malzemesini yola çıkardık. Yine acil kurtarmayla ilgili Gölcük’te koşullanmış olan arama kurtarma ekibi de en son 1 saat kadar önce Balıkesir’i geçtik diye bana haber vermişlerdi. Onlarda zannediyorum şu saatte varmışlardır. Devletimizin ilgili kurumları orada. İnşallah hızlı bir şekilde oradaki afetin yaralarını saracağız” ifadelerini kullandı.
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, AK GENÇ DİLOVASI KONGRESİNDE İZMİR DEPREMİ İÇİN KONUŞTU:

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükkakın, AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları kongresinde İzmir’de meydana gelen depreme yönelik konuşarak "Devletimiz tüm imkanları ile deprem bölgesinde. İnşallah afetin yaralarını birlikte saracağız” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükkakın, AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları kongresinde İzmir’de meydana gelen depremin ardından bölgeye gidecek yardımları açıklayarak, deprem üzüntüsünü dile getirdi. Başkan Büyükakın “İzmir’de olan deprem hepimizin yüreğini burktu. Yüreğimiz orada, kulağımız orada. Ben depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılar içinde acil şifalar diliyorum. Sadece rahmet ve şifa dileğiyle yetinmiyoruz. Hızlı bir şekilde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak bir tır yardım malzemesini yola çıkardık. Yine acil kurtarmayla ilgili Gölcük’te koşullanmış olan arama kurtarma ekibi de en son 1 saat kadar önce Balıkesir’i geçtik diye bana haber vermişlerdi. Onlarda zannediyorum şu saatte varmışlardır. Devletimizin ilgili kurumları orada. İnşallah hızlı bir şekilde oradaki afetin yaralarını saracağız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.