Yaşar Çakmak Açtı Ağzını Yumdu Gözünü

Gebze 05.03.2020 - 12:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yaşar Çakmak Açtı Ağzını Yumdu Gözünü

Makamında gazetemiz imtiyaz sahibi Abbas Sır’ın ziyaret ettiği Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan vekili Yaşar Çakmak gündemdeki konularla alakalı gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Yaşar Çakmak merak edilenleri bizler için değerlendirdi.  VATANDAŞIMIZ RAHAT OLSUN Gebze belediye başkanı ile Metro çalışmalarını yerinde incelediklerini söyleyen Çakmak,  “2022’nin sonunda OSB Darıca'ya vatandaşlarımız metro ile seyahat edebilecekler” dedi. Projenin planlandığı şekilde aksamadan yürüdüğünü söyleyen Çakmak, “Zaman zaman dinamitle patlamalardan dolayı vatandaşlarımız duydukları seslerden tedirgin oluyorlar buradan vatandaşlarımıza sesleniyorum tedirginliğe gerek yok, kontrollü yapılıyor, vatandaşlarım gönüllerini ferah tutsun” dedi GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPILIYOR Ayrıca Gebze trafiğin rahatlaması için OSB kavşağında ve cezaevi kavşağında karayollarıyla yapılan anlaşma gereği çok ciddi köprüler ve kavşaklar yapıldığını ve 300 gün gibi kısa bir sürede kavşakların biteceğini çevre düzenlemesinin ve çevre bağlantılarının ise Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağını söyleyen Yaşar Çakmak, Gebze'nin en büyük sorununun trafik. Gebze bölgesinde başkanımız Tahir Büyükakının talimatıyla çok güzel çalışmalar yapılıyor, inşallah bunun meyvesini yakın zamanda halkımız görecek diyerek Darıca askeri alanda yapılan sahil düzenlemesini özellikle vatandaşlarımızın gidip gezip görmelerini söylerken ayrıca Darıca Sahili'nin Cazibe Merkezi olduğunu ifade etti.

Makamında gazetemiz imtiyaz sahibi Abbas Sır’ın ziyaret ettiği Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan vekili Yaşar Çakmak gündemdeki konularla alakalı gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Yaşar Çakmak merak edilenleri bizler için değerlendirdi. 

VATANDAŞIMIZ RAHAT OLSUN

Gebze belediye başkanı ile Metro çalışmalarını yerinde incelediklerini söyleyen Çakmak,  “2022’nin sonunda OSB Darıca'ya vatandaşlarımız metro ile seyahat edebilecekler” dedi. Projenin planlandığı şekilde aksamadan yürüdüğünü söyleyen Çakmak, “Zaman zaman dinamitle patlamalardan dolayı vatandaşlarımız duydukları seslerden tedirgin oluyorlar buradan vatandaşlarımıza sesleniyorum tedirginliğe gerek yok, kontrollü yapılıyor, vatandaşlarım gönüllerini ferah tutsun” dedi

GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

Ayrıca Gebze trafiğin rahatlaması için OSB kavşağında ve cezaevi kavşağında karayollarıyla yapılan anlaşma gereği çok ciddi köprüler ve kavşaklar yapıldığını ve 300 gün gibi kısa bir sürede kavşakların biteceğini çevre düzenlemesinin ve çevre bağlantılarının ise Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağını söyleyen Yaşar Çakmak, Gebze'nin en büyük sorununun trafik. Gebze bölgesinde başkanımız Tahir Büyükakının talimatıyla çok güzel çalışmalar yapılıyor, inşallah bunun meyvesini yakın zamanda halkımız görecek diyerek Darıca askeri alanda yapılan sahil düzenlemesini özellikle vatandaşlarımızın gidip gezip görmelerini söylerken ayrıca Darıca Sahili'nin Cazibe Merkezi olduğunu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.