Yaşı küçük, yüreği büyük!

Kocaeli 18.08.2018 - 11:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yaşı küçük, yüreği büyük!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ' Dolarlarınızı bozdurun' çağrısını televizyonda duyan 11 yaşındaki Sıla Eşol, harçlıklarından kısarak iki yılda biriktirmiş olduğu dolarlarını bozdurdu.

1 DOLAR 1 DOLAR BİRİKTİRDİ Körfez İlçe Mimar Sinan Mahallesi'nde ikamet eden Sıla Eşol, televizyonda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Dolarlarınızı bozdurun. Ekonomiye katkıda bulunun' çağrısını duydu.  Bu çağrıya  üzerine, okul harçlıklarından iki yılda biriktirmiş olduğu 1 dolarlardan oluşan toplam 200 doları döviz bürosuna götürerek bozduran Sıla, ' Ülkeme ve milletime katkı sağlamak amacıyla harçlıklarımdan biriktirdiğim dolarları bozdurdum. Bundan sonra Türk Parası biriktireceğim. Kimse ülkemize ve milletimiz zarar veremez.' dedi. ÇOK DUYGULANDIM Sıla'nın annesi Rahime Eşol, kızının, harçlıklarından artırarak, 1 dolar 1 dolar biriktirdiği dövizleri getirerek,'Anne ben ülkem için bunları bozduracağım. Ülkeme katkı sağlayacağım.' demesine çok duygulandığını belirterek, " Kızımızın böyle duyarlı bir davranış sergilemesi beni çok duygulandırdı. Bende kendisine sarılarak, 'Kızım bu davranışınızdan dolayı sizi kutluyorum' dedim. Kızımın bu davranışından dolayı gurur duydum. Sıla bu parayı, Umre'ye gideceğim  diye biriktiriyordu.  Vatanım ve milletim için bozdurayım' deyince, çok duygulandım; ağladım; ve gurur duydum.' dedi.  Bu davranış nedeniyle Mimar Sinan'da esnaflık yapan Hakan Market'in sahibi Hakan Tatlı'da küçük Sıla'ya Türk Bayrağı hediye etti.  
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ' Dolarlarınızı bozdurun' çağrısını televizyonda duyan 11 yaşındaki Sıla Eşol, harçlıklarından kısarak iki yılda biriktirmiş olduğu dolarlarını bozdurdu.

1 DOLAR 1 DOLAR BİRİKTİRDİ

Körfez İlçe Mimar Sinan Mahallesi'nde ikamet eden Sıla Eşol, televizyonda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Dolarlarınızı bozdurun. Ekonomiye katkıda bulunun' çağrısını duydu.  Bu çağrıya  üzerine, okul harçlıklarından iki yılda biriktirmiş olduğu 1 dolarlardan oluşan toplam 200 doları döviz bürosuna götürerek bozduran Sıla, ' Ülkeme ve milletime katkı sağlamak amacıyla harçlıklarımdan biriktirdiğim dolarları bozdurdum. Bundan sonra Türk Parası biriktireceğim. Kimse ülkemize ve milletimiz zarar veremez.' dedi.

ÇOK DUYGULANDIM

Sıla'nın annesi Rahime Eşol, kızının, harçlıklarından artırarak, 1 dolar 1 dolar biriktirdiği dövizleri getirerek,'Anne ben ülkem için bunları bozduracağım. Ülkeme katkı sağlayacağım.' demesine çok duygulandığını belirterek, " Kızımızın böyle duyarlı bir davranış sergilemesi beni çok duygulandırdı. Bende kendisine sarılarak, 'Kızım bu davranışınızdan dolayı sizi kutluyorum' dedim. Kızımın bu davranışından dolayı gurur duydum. Sıla bu parayı, Umre'ye gideceğim  diye biriktiriyordu.  Vatanım ve milletim için bozdurayım' deyince, çok duygulandım; ağladım; ve gurur duydum.' dedi.  Bu davranış nedeniyle Mimar Sinan'da esnaflık yapan Hakan Market'in sahibi Hakan Tatlı'da küçük Sıla'ya Türk Bayrağı hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.