Yavuz İncedal'a bir darbe daha

Spor 24.03.2016 - 16:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Yavuz İncedal'a bir darbe daha

Yavuz İncedal'a bir darbe daha

Sezona Darıca G.B'nin başında başlayan ve alınan başarısız sonuçların ardından ligin 9.haftasında istifa eden Teknik Direktör Yavuz İncedal, Sakaryaspor'dan da gönderildi. Darıca G.B'nin ardından Sakaryaspor'u çalıştıran ve takımını Play-Off'a girememe tehlikesiyle karşı karşıya bırakan İncedal'ın Sakarya macerası 11 hafta sürdü. 6 HAFTADIR GOL DAHİ ATAMADILAR Selahattin Aydın başkanlığında toplanan Sakaryaspor yönetimi son 6 hafta da alınan 2 mağlubiyet 4 beraberlik ile kaybedilen puanların faturasını İncedal kesti. Son olarak Etimesgut Belediyespor deplasmanında 4-0 kaybedilmesi ve 6 haftadır gol atmayan takımın bu durumu İncedal'ın biletini eline verdi. İncedal kadroda yaptığı revizyon ve takımdan kestiği oyuncularla ilgili de eleştiri konusuydu.
Yavuz İncedal'a bir darbe daha

Sezona Darıca G.B'nin başında başlayan ve alınan başarısız sonuçların ardından ligin 9.haftasında istifa eden Teknik Direktör Yavuz İncedal, Sakaryaspor'dan da gönderildi. Darıca G.B'nin ardından Sakaryaspor'u çalıştıran ve takımını Play-Off'a girememe tehlikesiyle karşı karşıya bırakan İncedal'ın Sakarya macerası 11 hafta sürdü.

6 HAFTADIR GOL DAHİ ATAMADILAR

Selahattin Aydın başkanlığında toplanan Sakaryaspor yönetimi son 6 hafta da alınan 2 mağlubiyet 4 beraberlik ile kaybedilen puanların faturasını İncedal kesti. Son olarak Etimesgut Belediyespor deplasmanında 4-0 kaybedilmesi ve 6 haftadır gol atmayan takımın bu durumu İncedal'ın biletini eline verdi. İncedal kadroda yaptığı revizyon ve takımdan kestiği oyuncularla ilgili de eleştiri konusuydu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.