Yaz Okulları Öğrencileri Bilgi Yarışmasında Buluştu

Çayırova 16.08.2016 - 12:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Yaz Okulları Öğrencileri Bilgi Yarışmasında Buluştu

Çayırova Belediyesi Bilgievlerinde geçtiğimiz haftalarda başlayan yaz okulları eğitimleri bilgi yarışması ile devam etti. Bilgievi öğrencileri arasında gerçekleştirilen bilgi yarışmasında birincilik Cumhuriyet Mahallesi Bilgievinin oldu.

Çayırova Belediyesi’nin yaz okulları kapsamında verilen eğitimler hızla devam ediyor. Birbirinden farklı etkinliklerin, eğitimlerin verildiği yaz okulları aynı zamanda değerler eğitimiyle de öğrencilere önemli imkanlar sunuyor. 20 ayrı alanda eğitim verilen yaz okulları haftanın 6 günü gerçekleştiriliyor. 5 ayrı bilgievi ve gençlik merkezi çatısı altında alanında uzman eğitmenlerce verilen eğitimlerde, öğrenciler değerler eğitimi başta olmak üzere, Kur’an-ı Kerim, Siyer gibi dini eğitimlerle de çocuklara İslamiyet’in güzelliği anlatılıyor. 20 Ayrı Branşta Gerçekleştirilen Yaz Okulları Ağustos Kadar Devam Edecek Okullardaki derslerinde yardımcı olacak branşlarında yer verildiği yaz okullarında mental İngilizce, matematik, hızlı okuma, resim, eğlenceli matematik gibi derslerde öğrencilere sunuluyor. Yine sportif alanlarda çocukların gelişimini sağlayan eğitim kurumları, satranç, jimnastik, futbol, yüzme, sokak oyunları gibi sportif eğitimlerle çocukların yaz okullarında güzel bir tatil geçirmelerini sağlıyor. Ayrıca sanat dalında da birçok eğitim sunan belediye, yaz okullarını 2016-2017 eğitim öğretim dönemine kadar sürdürecek. Kur’an-ı Kerim Okuma Yarışmasında Birinci Cumhuriyet Mahallesi Bilgievi Bilgievleri ve Gençlik Merkezi bünyesinde aldıkları eğitimleri bilgi yarışmaları ve çeşitli etkinliklerle pekiştiren öğrenciler Kur’an-ı Kerim okuma yarışmasında bir araya geldiler. Ses tonları, okuma kabiliyetleri ve ahlakları ile katılımcıların büyük beğenisini kazanan çocuklar, Kur’an-ı Kerim okuma yarışmasının ardından bilgi yarışmasında 32 Farz ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammet (S.A.V)’in hayatından oluşan soruları yanıtladılar. Düzenlenen yarışmaya Atatürk Mahallesi Şehit Yarbay İlker Çelikcan Bilgievi, Özgürlük Mahallesi Türkan Göktürk Bilgievi, Cumhuriyet Mahallesi Bilgievi, İnönü Mahallesi Yunus Ergüz Bilgievi, Emek Mahallesi Şehit Astsubay Ömer Halis Demir Bilgievi ve Gençlik Merkezi öğrencileri katıldı. 20 ayrı sorudan oluşan yarışmada birinciliği Cumhuriyet Mahallesi Bilgievi öğrencileri alırken diğer Bilgievleri öğrencileri de tıpkı birinciler gibi ayakta alkışlandı. Birbirinden güzel sesler tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ile birlikte ilahiler de katılımcılara sunuldu.  
Çayırova Belediyesi Bilgievlerinde geçtiğimiz haftalarda başlayan yaz okulları eğitimleri bilgi yarışması ile devam etti. Bilgievi öğrencileri arasında gerçekleştirilen bilgi yarışmasında birincilik Cumhuriyet Mahallesi Bilgievinin oldu.

Çayırova Belediyesi’nin yaz okulları kapsamında verilen eğitimler hızla devam ediyor. Birbirinden farklı etkinliklerin, eğitimlerin verildiği yaz okulları aynı zamanda değerler eğitimiyle de öğrencilere önemli imkanlar sunuyor. 20 ayrı alanda eğitim verilen yaz okulları haftanın 6 günü gerçekleştiriliyor. 5 ayrı bilgievi ve gençlik merkezi çatısı altında alanında uzman eğitmenlerce verilen eğitimlerde, öğrenciler değerler eğitimi başta olmak üzere, Kur’an-ı Kerim, Siyer gibi dini eğitimlerle de çocuklara İslamiyet’in güzelliği anlatılıyor.

20 Ayrı Branşta Gerçekleştirilen Yaz Okulları Ağustos Kadar Devam Edecek

Okullardaki derslerinde yardımcı olacak branşlarında yer verildiği yaz okullarında mental İngilizce, matematik, hızlı okuma, resim, eğlenceli matematik gibi derslerde öğrencilere sunuluyor. Yine sportif alanlarda çocukların gelişimini sağlayan eğitim kurumları, satranç, jimnastik, futbol, yüzme, sokak oyunları gibi sportif eğitimlerle çocukların yaz okullarında güzel bir tatil geçirmelerini sağlıyor. Ayrıca sanat dalında da birçok eğitim sunan belediye, yaz okullarını 2016-2017 eğitim öğretim dönemine kadar sürdürecek.

Kur’an-ı Kerim Okuma Yarışmasında Birinci Cumhuriyet Mahallesi Bilgievi

Bilgievleri ve Gençlik Merkezi bünyesinde aldıkları eğitimleri bilgi yarışmaları ve çeşitli etkinliklerle pekiştiren öğrenciler Kur’an-ı Kerim okuma yarışmasında bir araya geldiler. Ses tonları, okuma kabiliyetleri ve ahlakları ile katılımcıların büyük beğenisini kazanan çocuklar, Kur’an-ı Kerim okuma yarışmasının ardından bilgi yarışmasında 32 Farz ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammet (S.A.V)’in hayatından oluşan soruları yanıtladılar. Düzenlenen yarışmaya Atatürk Mahallesi Şehit Yarbay İlker Çelikcan Bilgievi, Özgürlük Mahallesi Türkan Göktürk Bilgievi, Cumhuriyet Mahallesi Bilgievi, İnönü Mahallesi Yunus Ergüz Bilgievi, Emek Mahallesi Şehit Astsubay Ömer Halis Demir Bilgievi ve Gençlik Merkezi öğrencileri katıldı. 20 ayrı sorudan oluşan yarışmada birinciliği Cumhuriyet Mahallesi Bilgievi öğrencileri alırken diğer Bilgievleri öğrencileri de tıpkı birinciler gibi ayakta alkışlandı. Birbirinden güzel sesler tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ile birlikte ilahiler de katılımcılara sunuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.