Yazar Güler, Kromanlı öğrencilerle buluştu

Gebze 21.11.2017 - 12:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yazar Güler, Kromanlı öğrencilerle buluştu

Kroman Çelik İlkokulu öğrencileri geleneksel yazar imza günlerinin 15. sini düzenledi. Okulun Yazar Günleri Komisyonunda bulunan Meral Atilla, Zeynep Kocabaş, Mehmet Şah Polat ve Kenan Marap öğretmenler okunacak kitapları ve yazarı belirlediler.

Okul Müdürü Zihni Aydın, İlçe Halk Kütüphanesi Müdiresi Sayın Tevhide Buğan ile görüşerek belirlenmiş olan Çocuk Kitapları Yazarı Nazlı Deniz Güler’i Kroman Çelik İlkokuluna davet etti. Dünya Çocuk Kitapları Haftası etkinliği olarak Yazar Nazlı Deniz Güler’in kitapları öğrenciler yazar tarafından cevaplandı. Okunan kitaplar yazar tarafından imzalandı. İlçe Millî Eğitim Müdürü Şener Doğan ve Şube Müdürü Celil Demirci etkinliğe katıldılar. İlçe Millî Eğitim Müdürü yazara çiçek takdim ederek bu etkinliği düzenleyen Öğretmenlere, Yazara ve Okul Müdürü Zihni Aydın’a teşekkür etti. Yazar Nazlı Deniz Güler çok mutlu olduğunu söyledi. Kütüphane Müdiresi Tevhide Buğan’a ve Okul Müdürü Zihni Aydın’a teşekkür etti. Okul Müdürü Zihni Aydın, Kütüphane Müdiresi Tevhide Buğan ile ortak etkinlikler yapmaya devam edeceğiz diyerek Müdire Hanıma teşekkür etti.
Kroman Çelik İlkokulu öğrencileri geleneksel yazar imza günlerinin 15. sini düzenledi. Okulun Yazar Günleri Komisyonunda bulunan Meral Atilla, Zeynep Kocabaş, Mehmet Şah Polat ve Kenan Marap öğretmenler okunacak kitapları ve yazarı belirlediler.

Okul Müdürü Zihni Aydın, İlçe Halk Kütüphanesi Müdiresi Sayın Tevhide Buğan ile görüşerek belirlenmiş olan Çocuk Kitapları Yazarı Nazlı Deniz Güler’i Kroman Çelik İlkokuluna davet etti.

Dünya Çocuk Kitapları Haftası etkinliği olarak Yazar Nazlı Deniz Güler’in kitapları öğrenciler yazar tarafından cevaplandı. Okunan kitaplar yazar tarafından imzalandı. İlçe Millî Eğitim Müdürü Şener Doğan ve Şube Müdürü Celil Demirci etkinliğe katıldılar. İlçe Millî Eğitim Müdürü yazara çiçek takdim ederek bu etkinliği düzenleyen Öğretmenlere, Yazara ve Okul Müdürü Zihni Aydın’a teşekkür etti. Yazar Nazlı Deniz Güler çok mutlu olduğunu söyledi. Kütüphane Müdiresi Tevhide Buğan’a ve Okul Müdürü Zihni Aydın’a teşekkür etti. Okul Müdürü Zihni Aydın, Kütüphane Müdiresi Tevhide Buğan ile ortak etkinlikler yapmaya devam edeceğiz diyerek Müdire Hanıma teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.