Yenemedik, Yenilmedik

Spor 11.03.2016 - 16:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Yenemedik, Yenilmedik

Ligde play off hedefinde önemli bir çıkış yakalayan ve adeta bu hedefinde kapıya dayanan Darıca G.B bir türlü kapıdan içeriye giremiyor. Çatalcaspor deplasmanında yenilmeyen sarı yeşilli temsilcimiz Darıca’ya 1 puanla döndü.

Karşılaşmaya çok hızlı başlayan evsahibi takım adeta maça golle başladı. Maçın henüz 1.dakikası tamamlanırken  Sadık Arda Yılmaztürk’ün golüyle geriye düşen Darıca G.B savunma hattında görev yapan Selçuk’un da sakatlanması ile sıkıntılı anlar yaşamaya başladı. Oyuna devam edemeyen Selçuk’un yerine İbrahim Yılmaz’ı dahil eden Teknik Direktör Ramazan Silin gol silahlarını artırarak önce beraberlik sonra 3 puan için planlarını uygulamaya başladı. Ancak beklenen beraberlik golü ilk yarıda gelmedi ve evsahibi takım ilk yarıda attığı tek gol ile soyunma odasına avantajlı giren taraf oldu. İBRAHİM AFFETMEDİ İkinci yarıya bu kez Darıca G.B gol ile başladı. İkinci yarıda henüz 1 dakika tamamlandığında sahneye çıkan İbrahim Yılmaz sonradan girdiği maçta golünü kaydetti ve takımını skorboard da dengeye taşıdı. Karşılaşmanın kalan süresi içinde galibiyet golü için yüklenen Darıca G.B’ni bu kez hakem durdurdu. Geçtiğimiz haftanın başarılı oyuncusu Uğur Daşdemir karşılaşmada hakem tarafıondan kırmızı kartla ihraç ediliren tamsilcimiz kalan 2 dakika ve uzatma süresi olan 4 dakika da 10 kişi ile mücadelesine devam ett. Ancak bu mücadelede başka gol gelmeyince iki takım puanları paylaşarak sahadan ayrıldılar.
Ligde play off hedefinde önemli bir çıkış yakalayan ve adeta bu hedefinde kapıya dayanan Darıca G.B bir türlü kapıdan içeriye giremiyor. Çatalcaspor deplasmanında yenilmeyen sarı yeşilli temsilcimiz Darıca’ya 1 puanla döndü.

Karşılaşmaya çok hızlı başlayan evsahibi takım adeta maça golle başladı. Maçın henüz 1.dakikası tamamlanırken  Sadık Arda Yılmaztürk’ün golüyle geriye düşen Darıca G.B savunma hattında görev yapan Selçuk’un da sakatlanması ile sıkıntılı anlar yaşamaya başladı. Oyuna devam edemeyen Selçuk’un yerine İbrahim Yılmaz’ı dahil eden Teknik Direktör Ramazan Silin gol silahlarını artırarak önce beraberlik sonra 3 puan için planlarını uygulamaya başladı. Ancak beklenen beraberlik golü ilk yarıda gelmedi ve evsahibi takım ilk yarıda attığı tek gol ile soyunma odasına avantajlı giren taraf oldu.

İBRAHİM AFFETMEDİ

İkinci yarıya bu kez Darıca G.B gol ile başladı. İkinci yarıda henüz 1 dakika tamamlandığında sahneye çıkan İbrahim Yılmaz sonradan girdiği maçta golünü kaydetti ve takımını skorboard da dengeye taşıdı. Karşılaşmanın kalan süresi içinde galibiyet golü için yüklenen Darıca G.B’ni bu kez hakem durdurdu. Geçtiğimiz haftanın başarılı oyuncusu Uğur Daşdemir karşılaşmada hakem tarafıondan kırmızı kartla ihraç ediliren tamsilcimiz kalan 2 dakika ve uzatma süresi olan 4 dakika da 10 kişi ile mücadelesine devam ett. Ancak bu mücadelede başka gol gelmeyince iki takım puanları paylaşarak sahadan ayrıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.