Yeni hoca, yeni umut, yeni sınav!

Spor 17.10.2018 - 10:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yeni hoca, yeni umut, yeni sınav!

Teknik Direktör Oktay Derelioğlu ile birlikte yeni bir sayfa açan Darıca Gençlerbirliği, yeni hocasıyla bugün ilk sınavını deplasmanda Kırklarelispor karşısında verecek. Alt sıralardan kurtulmak isteyen sarı yeşilliler, zorlu maça kazanarak kötü günleri geride bırakmak istiyor. İdari ve sportif anlamda köklü değişikliklere giden Darıca Gençlerbirliği, bugün yeni bir sayfa açıyor. Önce anonim şirketi olan, ardından teknik heyette değişikliğe giderek göreve Oktay Derelioğlu’nu getiren sarı yeşilli temsilcimiz, yeni hocasıyla bugün ilk sınavını verecek. 2.Lig Kırmızı Grup’un 8.haftasında bugün deplasmanda Kırklarelispor’un konuğu olacak sarı yeşilliler, zorlu deplasmandan zaferle ayrılarak son haftalarda alınan kötü sonuçları unutturmak istiyor. Temsilcimizde sakatlıkları bulunan Kemal Tokak ve Aytaç deniz bu karşılaşmada forma giyemeyecekler.  Kırklareli Atatürk Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 15.00’da başlayacak. Karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemi Oğuzhan Uğurlu yönetecek.

Teknik Direktör Oktay Derelioğlu ile birlikte yeni bir sayfa açan Darıca Gençlerbirliği, yeni hocasıyla bugün ilk sınavını deplasmanda Kırklarelispor karşısında verecek. Alt sıralardan kurtulmak isteyen sarı yeşilliler, zorlu maça kazanarak kötü günleri geride bırakmak istiyor.

İdari ve sportif anlamda köklü değişikliklere giden Darıca Gençlerbirliği, bugün yeni bir sayfa açıyor. Önce anonim şirketi olan, ardından teknik heyette değişikliğe giderek göreve Oktay Derelioğlu’nu getiren sarı yeşilli temsilcimiz, yeni hocasıyla bugün ilk sınavını verecek. 2.Lig Kırmızı Grup’un 8.haftasında bugün deplasmanda Kırklarelispor’un konuğu olacak sarı yeşilliler, zorlu deplasmandan zaferle ayrılarak son haftalarda alınan kötü sonuçları unutturmak istiyor. Temsilcimizde sakatlıkları bulunan Kemal Tokak ve Aytaç deniz bu karşılaşmada forma giyemeyecekler.  Kırklareli Atatürk Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 15.00’da başlayacak. Karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemi Oğuzhan Uğurlu yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.