Yeniden kar yağışı geliyor!

Kocaeli 15.12.2016 - 14:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Yeniden kar yağışı geliyor!

Meteoroloji'den Kocaelililere kötü haber! Bugün yağış, yarın kar geliyor..

Meteoroloji'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altına düşeceği Kocaeli'de yarın kar yağışı beklendiği açıklandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan saatlik hava durumuna raporlarına göre, bugün yer yer etkili sağanak yağış görülecek Kocaeli'de yarın ise kar yağışı bekleniyor. Sıcaklılar eksi dereceleri gösterecek. KAR, DON VE BUZLANMA Yapılan son değerlendirmelere göre, yağışların genellikle karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Kuzey, iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı Kocaeli'de mevsim normallerinin altında seyredecek. 
Meteoroloji'den Kocaelililere kötü haber! Bugün yağış, yarın kar geliyor..

Meteoroloji'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altına düşeceği Kocaeli'de yarın kar yağışı beklendiği açıklandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan saatlik hava durumuna raporlarına göre, bugün yer yer etkili sağanak yağış görülecek Kocaeli'de yarın ise kar yağışı bekleniyor. Sıcaklılar eksi dereceleri gösterecek.


KAR, DON VE BUZLANMA
Yapılan son değerlendirmelere göre, yağışların genellikle karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Kuzey, iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı Kocaeli'de mevsim normallerinin altında seyredecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.