Yeniden Refah miting hazırlığında

Siyaset 02.02.2020 - 12:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yeniden Refah miting hazırlığında

Yeniden Refah Partisi, 9 Şubat tarihinde Kudüs mitingi düzenlemeye hazırlanıyor. Yeniden Refah Partisi Darıca İlçe Başkanı Dursun Koçal, gazetemize konuşurken “Kudüs bizim milli meselemiz, bugüne kadar her zaman hassas olduk. Bundan sonra da aynı hassasiyeti göstereceğiz” dedi. KUDÜS MİTİNGİ DÜZENLENECEK Yeniden Refah Partisi, ABD Başkanı Donald Trump'ın açıkladığı sözde barış planına tepki göstermek amacıyla "Seninleyiz Kudüs" mitingi düzenleyecek. Partiden yapılan yazılı açıklamada, 9 Şubat saat 14.00'de Sakarya Kent Meydanı'nda Filistin ve Kudüs'e destek için yapılacak mitinge destek çağrısı yapılırken hem Gebze, hem Darıca hem de Çayırova teşkilatları da gerçekleşecek olan miting için çalışmalara şimdiden zaman kaybetmeden hemen başladılar. KUDÜS BİZİM MİLLİ DAVAMIZ Gazetemize konuşan Yeniden Refah Partisi, Darıca İlçe Başkanı Dursun Koçal, “Kudüs bizim milli davamız. Tüm ülkemizin milli davası. Bizler de 9 Şubat saat 14.00'de yapılacak olan mitingde yer alacağız. Milli konularda hassasız. Her zaman olduğu gibi yine aynı hassaslıkla Kudüs konusunda duruşumuzu göstereceğiz. Mitinge otobüs kaldırma konusunu netleştireceğiz. Genel başkanımız da mitinge katılacak. Darıca’da partimize büyük ilgi söz konusu, bir yıllık parti olarak memnunuz” şeklinde konuştu.

Yeniden Refah Partisi, 9 Şubat tarihinde Kudüs mitingi düzenlemeye hazırlanıyor. Yeniden Refah Partisi Darıca İlçe Başkanı Dursun Koçal, gazetemize konuşurken “Kudüs bizim milli meselemiz, bugüne kadar her zaman hassas olduk. Bundan sonra da aynı hassasiyeti göstereceğiz” dedi.

KUDÜS MİTİNGİ DÜZENLENECEK

Yeniden Refah Partisi, ABD Başkanı Donald Trump'ın açıkladığı sözde barış planına tepki göstermek amacıyla "Seninleyiz Kudüs" mitingi düzenleyecek. Partiden yapılan yazılı açıklamada, 9 Şubat saat 14.00'de Sakarya Kent Meydanı'nda Filistin ve Kudüs'e destek için yapılacak mitinge destek çağrısı yapılırken hem Gebze, hem Darıca hem de Çayırova teşkilatları da gerçekleşecek olan miting için çalışmalara şimdiden zaman kaybetmeden hemen başladılar.

KUDÜS BİZİM MİLLİ DAVAMIZ

Gazetemize konuşan Yeniden Refah Partisi, Darıca İlçe Başkanı Dursun Koçal, “Kudüs bizim milli davamız. Tüm ülkemizin milli davası. Bizler de 9 Şubat saat 14.00'de yapılacak olan mitingde yer alacağız. Milli konularda hassasız. Her zaman olduğu gibi yine aynı hassaslıkla Kudüs konusunda duruşumuzu göstereceğiz. Mitinge otobüs kaldırma konusunu netleştireceğiz. Genel başkanımız da mitinge katılacak. Darıca’da partimize büyük ilgi söz konusu, bir yıllık parti olarak memnunuz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.