Yerden Yere Vurdu

Spor 20.11.2017 - 23:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yerden Yere Vurdu

Savcıları göreve davet etti.....

Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz Tv'de yaptığı ve çok tepki alan yoruma sert tepkiler gelmeye devam ediyor.  Saffet Sancaklı'nın "Şerefsiz oğlu şerefsiz" şeklindeki yorumunun ardından şimdi de bir başka Boşnak kökenli isim  Hidayet Türkoğlu'ndan da ROK'a ağır sözler geldi. Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı  Hidayet Türkoğlu resmi  Twitterhesabından "Tarih boyunca Türklerle dostluğu ve samimiyeti sayesinde tüm dünyayı kıskandıran  Bosna Halkını, aşağılık, adi ve akılsız yakıştırmayla küçük düşürmeye çalışan  Rasim Ozan Kütahyalı ve onun gibileri hak etmiyoruz. Bir Boşnak olarak, bu şahsı ağır şekilde kınıyor, savcılarımızı göreve davet ediyorum." yazdı.
Savcıları göreve davet etti.....

Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz Tv'de yaptığı ve çok tepki alan yoruma sert tepkiler gelmeye devam ediyor.  Saffet Sancaklı'nın "Şerefsiz oğlu şerefsiz" şeklindeki yorumunun ardından şimdi de bir başka Boşnak kökenli isim  Hidayet Türkoğlu'ndan da ROK'a ağır sözler geldi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı  Hidayet Türkoğlu resmi  Twitterhesabından "Tarih boyunca Türklerle dostluğu ve samimiyeti sayesinde tüm dünyayı kıskandıran  Bosna Halkını, aşağılık, adi ve akılsız yakıştırmayla küçük düşürmeye çalışan  Rasim Ozan Kütahyalı ve onun gibileri hak etmiyoruz. Bir Boşnak olarak, bu şahsı ağır şekilde kınıyor, savcılarımızı göreve davet ediyorum." yazdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.