Yerli otomobile ‘Gebze’den destek!

Gebze 30.12.2019 - 09:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yerli otomobile ‘Gebze’den destek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Gebze'de tanıtımı gerçekleştirilen ilk yerli otomobil ülke genelinde oldukça beğenilirken aynı zamanda büyük talep gördü. Bölgemizde de yerli otomobile olan ilgi ve destek bir hayli fazlaydı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Gebze'de tanıtımı gerçekleştirilen ilk yerli otomobilin yankıları devam ediyor. Gerek yurt içinde gerekse yurt dışında büyük ses getiren yerli otomobil Twitter’da da saatlerce gündemde ilk sırada yer alırken şimdiden büyük talep görmeyi başardı. Bölgemizde de yerli otomobile olan ilgi ve destek bir hayli fazlaydı. Pek çok isim yerli otomobile tam not verirken şimdiden sipariş verdiklerini açıkladı. ŞİMDİDEN SIRAYA GİRDİLER Yerli otomobile büyük destek veren yerli otonun ilk alıcıları Altınlas Oto Genel Müdürü Gökhan Altıntaş ve İYİ Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Gebzeli iş adamı Birol Elüstü oldu. Ayrıca Eldem Hırdavat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Nuri Demirbaş da yerli oto kullanacağını ve şimdiden sipariş verdiğini duyurdu. CHP kanadından da yerli otomobile destek gelirken Darıca Belediyesi CHP Meclis üyesi Tuncer Saltaş da desteğini duyurdu.   “61. OTOMOBİLE TALİBİZ” Yerli otonun alıcıları arasında olan Altınlas Oto Genel Müdürü Gökhan Altıntaş üretilecek 61. otomobilin siparişini verdiğini belirterek, "Gerek otomobil sektörü olarak gerekse bu ülkenin bir ferdi olarak çok heyecanlıyız. Uzun zamandır beklediğimiz bir projeydi. Nasıl ki yerli ve milli bir yazılım bilinci ile bugüne kadar hareket ettiysek, aynı bilinci yerli üretim mallarımız içinde taşıyoruz. Şirketimiz ve şahsım olarak biz de yerli üretim otomobil için gerekli sipariş girişimlerimizi yaptık. 61.üretilecek yerli otomobilin alıcısıyız. Ülkemiz adına bir dönüm noktası oluşturacak yerli otomobile bu anlamda destek olacağımızı şimdiden açıklamak istiyoruz. Ülkemizi seviyoruz, devletimize güveniyoruz." dedi.     MUHALEFETTEN YERLİ OTOMOBİL ÖVGÜSÜ Muhalefetin meclis üyelerinden tanıtımı yapılan yerli otomobile tam destek geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tanıtılan yerli otomobile tam not veren İYİ Parti Gebze Belediyesi Meclis üyesi Birol Elüstü sosyal medyasından yaptığı açıklamada “Yerli otomobilimizi çok beğendim, Kırmızı olması şartıyla, 55. üretim aracına da ben talibim,  İnşallah en kısa süre içinde üretimine başlar, bizde zevkle bineriz” yorumunu yaptı.   SALTAŞ’TAN TAM DESTEK Ayrıca CHP Darıca Meclis üyesi Tuncer Saltaş da sosyal medyasından yerli otomobil ile ilgili şunları kaydetti. “Ülkemiz adına hayırlı bir adım. Emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. Umarım daha önceki yerli otomobil ve yerli uçak sözü gibi tanıtımdan ibaret kalmaz. Ve umarım son on yedi yılda ilk kez üretime dönük atılan bu adımı tarımda, sanayinin diğer kollarında ve diğer sektörlerde üretime dönük yapılacak yatırımlar izler. Ülkemizin kurtuluşu burada çünkü. Bana gelince; ekonomide milliyetçiliği savunan biri olarak, 2022'de eğer piyasaya çıkarsa ilk yerli otomobili satın almayı planlıyorum.
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Gebze'de tanıtımı gerçekleştirilen ilk yerli otomobil ülke genelinde oldukça beğenilirken aynı zamanda büyük talep gördü. Bölgemizde de yerli otomobile olan ilgi ve destek bir hayli fazlaydı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Gebze'de tanıtımı gerçekleştirilen ilk yerli otomobilin yankıları devam ediyor. Gerek yurt içinde gerekse yurt dışında büyük ses getiren yerli otomobil Twitter’da da saatlerce gündemde ilk sırada yer alırken şimdiden büyük talep görmeyi başardı. Bölgemizde de yerli otomobile olan ilgi ve destek bir hayli fazlaydı. Pek çok isim yerli otomobile tam not verirken şimdiden sipariş verdiklerini açıkladı.

ŞİMDİDEN SIRAYA GİRDİLER

Yerli otomobile büyük destek veren yerli otonun ilk alıcıları Altınlas Oto Genel Müdürü Gökhan Altıntaş ve İYİ Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Gebzeli iş adamı Birol Elüstü oldu. Ayrıca Eldem Hırdavat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Nuri Demirbaş da yerli oto kullanacağını ve şimdiden sipariş verdiğini duyurdu. CHP kanadından da yerli otomobile destek gelirken Darıca Belediyesi CHP Meclis üyesi Tuncer Saltaş da desteğini duyurdu.

 

“61. OTOMOBİLE TALİBİZ”

Yerli otonun alıcıları arasında olan Altınlas Oto Genel Müdürü Gökhan Altıntaş üretilecek 61. otomobilin siparişini verdiğini belirterek, "Gerek otomobil sektörü olarak gerekse bu ülkenin bir ferdi olarak çok heyecanlıyız. Uzun zamandır beklediğimiz bir projeydi. Nasıl ki yerli ve milli bir yazılım bilinci ile bugüne kadar hareket ettiysek, aynı bilinci yerli üretim mallarımız içinde taşıyoruz. Şirketimiz ve şahsım olarak biz de yerli üretim otomobil için gerekli sipariş girişimlerimizi yaptık. 61.üretilecek yerli otomobilin alıcısıyız. Ülkemiz adına bir dönüm noktası oluşturacak yerli otomobile bu anlamda destek olacağımızı şimdiden açıklamak istiyoruz. Ülkemizi seviyoruz, devletimize güveniyoruz." dedi.

 

 

MUHALEFETTEN YERLİ OTOMOBİL ÖVGÜSÜ

Muhalefetin meclis üyelerinden tanıtımı yapılan yerli otomobile tam destek geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tanıtılan yerli otomobile tam not veren İYİ Parti Gebze Belediyesi Meclis üyesi Birol Elüstü sosyal medyasından yaptığı açıklamada “Yerli otomobilimizi çok beğendim, Kırmızı olması şartıyla, 55. üretim aracına da ben talibim,  İnşallah en kısa süre içinde üretimine başlar, bizde zevkle bineriz” yorumunu yaptı.  

SALTAŞ’TAN TAM DESTEK

Ayrıca CHP Darıca Meclis üyesi Tuncer Saltaş da sosyal medyasından yerli otomobil ile ilgili şunları kaydetti. “Ülkemiz adına hayırlı bir adım. Emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. Umarım daha önceki yerli otomobil ve yerli uçak sözü gibi tanıtımdan ibaret kalmaz. Ve umarım son on yedi yılda ilk kez üretime dönük atılan bu adımı tarımda, sanayinin diğer kollarında ve diğer sektörlerde üretime dönük yapılacak yatırımlar izler. Ülkemizin kurtuluşu burada çünkü. Bana gelince; ekonomide milliyetçiliği savunan biri olarak, 2022'de eğer piyasaya çıkarsa ilk yerli otomobili satın almayı planlıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.