YEŞİLAY ÖĞRENCİLERİ BOĞAZ’DA BULUŞTURDU

Gebze 12.01.2016 - 09:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

YEŞİLAY ÖĞRENCİLERİ BOĞAZ’DA BULUŞTURDU

Yeşilay Gebze Şubesi Kadın Kolları Rabia Sadiye Atıcı Yeşilay’ın Sosyal Rehberlik projesi doğrultusunda yaptıkları yat gezisi hakkında ilgilendirdi. SANAYİ DE ÇALIŞANLARA ÖZEL GEZİ Atıcı “Sanayi ortamında 5 gün stay yapan 100’e yakın çırak, usta ve öğretmenlerden oluşan bir ekip ile İstanbul da bir yat gezisi tertipledik. Öğrenciler boğazın güzelliğini gördüler bu gezi esnasında balık ekmeğin tadını çıkardılar. Amacımız çırakları bulundukları ortamdan bir nebze olsun uzaklaştırarak hayatlarında bir ilki gerçekleştirmek ve yapacağımız sosyal faaliyetlerle öğrencilerimizi bağımlılıklar konusunda bilinçlendirerek toplumda sağlam bireyler olarak yerlerini almasını sağlamaktır.” Dedi. HERŞEYE DEĞER Proje faaliyetlerine katılan öğrenciler okullarındaki diğer çırak öğrencilerle paylaşarak topyekûn bir bilgilendirme sağlandı. Ayrıca hayatlarında ilk defa böyle bir etkinliğe katılmış gençlerin gözlerindeki sevinci görmek inanın her şeye değerdi” dedi. Ayrıca Atıcı etkinliklerin devam edeceğini bildirdi.

Yeşilay Gebze Şubesi Kadın Kolları Rabia Sadiye Atıcı Yeşilay’ın Sosyal Rehberlik projesi doğrultusunda yaptıkları yat gezisi hakkında ilgilendirdi.

SANAYİ DE ÇALIŞANLARA ÖZEL GEZİ

Atıcı “Sanayi ortamında 5 gün stay yapan 100’e yakın çırak, usta ve öğretmenlerden oluşan bir ekip ile İstanbul da bir yat gezisi tertipledik. Öğrenciler boğazın güzelliğini gördüler bu gezi esnasında balık ekmeğin tadını çıkardılar. Amacımız çırakları bulundukları ortamdan bir nebze olsun uzaklaştırarak hayatlarında bir ilki gerçekleştirmek ve yapacağımız sosyal faaliyetlerle öğrencilerimizi bağımlılıklar konusunda bilinçlendirerek toplumda sağlam bireyler olarak yerlerini almasını sağlamaktır.” Dedi.

HERŞEYE DEĞER

Proje faaliyetlerine katılan öğrenciler okullarındaki diğer çırak öğrencilerle paylaşarak topyekûn bir bilgilendirme sağlandı. Ayrıca hayatlarında ilk defa böyle bir etkinliğe katılmış gençlerin gözlerindeki sevinci görmek inanın her şeye değerdi” dedi. Ayrıca Atıcı etkinliklerin devam edeceğini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.