Yetti gari : 0-0

Spor 17.12.2017 - 16:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yetti gari : 0-0

DARICA G.B İLK DEVREYİ 28 PUANLA 5.SIRADA TAMAMLADI

Darıca G.B ikinci yarının çok büyük bölümünü 1 kişi eksik oynayan Muğlaspor'a diş geçiremeyerek 1 puana razı oldu. Karşılaşmadan 0-0'lık beraberlikle ayrılan sarı yeşilliler, alt sıralardaki takımlara puan saçmaya devam etti. Muğla Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşma yoğun sağanak yağmur yağışı altında başladı. Sarı yeşilli temsilcimiz özellikle sağ kanattan Alper ve Alperen'nle önemli ataklar geliştirdi. Final paslarında isabet sağlayamayan Darıca G.B, tehlikeli atakları golle sonuçlandıramadı. İlk yarıda kalesinde tehlike yaşamayan sarı yeşilliler ilk devreye golsüz eşitlikle girdi. EMİRHAN EKMEĞİMİZE YAĞ SÜRDÜ Karşılaşmanın ikinci yarısı tam da Darıca G.B'nin istediği şeklinde sürdü. 53.dakika Doğancan'ı düşürerek ikinci sarı kartını gören Emirhan Kılıç, kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 1 kişi fazla oynamanın avantajıyla rakip kalede gol arayan sarı yeşilliler, Doğancan ve Halil ile net fırsatlardan faydalanamadı. Karşılaşmanın son bölümünde risk alan Darıca G.B karşısında kontra ataklardan çok net pozisyonlar yakalayan Ege temsilcisi yüreklerimizi ağza getirse de aradığı golü bulamadı ve mücadele başladığı gibi golsüz eşitlikle sona erdi:0-0 PUAN FARKI 4'E ÇIKTI Bu sonucun ardından puanını 28'e çıkaran sarı yeşilli temsilcimizin lider Pazarspor ile arasındaki puan farkı 4'e çıktı. Öte yandan Karşılaşmayı Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk, Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş ile kulüp yöneticilerinden Mücahid Vural ve Mehmet Uzun takip etti.
DARICA G.B İLK DEVREYİ 28 PUANLA 5.SIRADA TAMAMLADI

Darıca G.B ikinci yarının çok büyük bölümünü 1 kişi eksik oynayan Muğlaspor'a diş geçiremeyerek 1 puana razı oldu. Karşılaşmadan 0-0'lık beraberlikle ayrılan sarı yeşilliler, alt sıralardaki takımlara puan saçmaya devam etti.

Muğla Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşma yoğun sağanak yağmur yağışı altında başladı. Sarı yeşilli temsilcimiz özellikle sağ kanattan Alper ve Alperen'nle önemli ataklar geliştirdi. Final paslarında isabet sağlayamayan Darıca G.B, tehlikeli atakları golle sonuçlandıramadı. İlk yarıda kalesinde tehlike yaşamayan sarı yeşilliler ilk devreye golsüz eşitlikle girdi.

EMİRHAN EKMEĞİMİZE YAĞ SÜRDÜ

Karşılaşmanın ikinci yarısı tam da Darıca G.B'nin istediği şeklinde sürdü. 53.dakika Doğancan'ı düşürerek ikinci sarı kartını gören Emirhan Kılıç, kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 1 kişi fazla oynamanın avantajıyla rakip kalede gol arayan sarı yeşilliler, Doğancan ve Halil ile net fırsatlardan faydalanamadı. Karşılaşmanın son bölümünde risk alan Darıca G.B karşısında kontra ataklardan çok net pozisyonlar yakalayan Ege temsilcisi yüreklerimizi ağza getirse de aradığı golü bulamadı ve mücadele başladığı gibi golsüz eşitlikle sona erdi:0-0

PUAN FARKI 4'E ÇIKTI

Bu sonucun ardından puanını 28'e çıkaran sarı yeşilli temsilcimizin lider Pazarspor ile arasındaki puan farkı 4'e çıktı. Öte yandan Karşılaşmayı Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk, Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş ile kulüp yöneticilerinden Mücahid Vural ve Mehmet Uzun takip etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.