Yıkıldık

Spor 24.04.2016 - 18:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Yıkıldık

Yıkıldık

24 Erzincanspor’la sahasında 1-1 berabere kalan Darıca G.B, son haftaya girilirken işini futbol mucizelerine bıraktı. Koca bir sezon daha heba olurken, maç sonunda iki takım futbolcuları da gözyaşlarıyla sahayı terk ettiler. Geçen hafta Çorum Belediyespor’a yenilerek Play-Off yarışında ağır bir darbe alan Darıca G.B, 24 Erzincanspor’la sahasında yenişemeyerek Play-Off’a havlu attı. İşini mucizelere bırakan Darıca G.B, ligde oynadığı son 8 maçta sadece 1 kez maç kazanarak, bir anlamda kendi sonunu hazırladı. 3.Grup’ta son hafta maçında deplasmanda Play-Off’u garantileyen Bayburt G.Ö.İ ile karşılaşacak olan sarı yeşilli temsilcimiz, kendi maçını kazanıp, Çorum’un sahasında İskenderunspor’a yenilgisini ve Gölcükspor’un sahasında Niğde Belediyespor’a puan kaybını beklemekten başka çaresi yok. STRES SAHADA DA BELİRGİNDİ Erzincanspor karşısında maça iyi başlayamayan fakat oyunun ilerleyen dakikalarında üzerindeki tutukluğu atan Darıca G.B, mücadelenin 22.dakikasında Gökhan Erdoğan’ın golüyle 1-0 öne geçti. İkinci yarıya konuk ekip iyi başlarken, üst üste ataklar golü de getirdi. Mücadelenin 70.dakikasında Gökhan Şahin rakibini ceza sahasın içinde düşürdü ve maçın hakemi öne beyaz noktayı gösterdi ardından Gökhan’a direkt kırmızı kart çıkardı. Topun başına geçen Sedat Cengiz skora denegeyi getirdi. MAÇ SONU YERE YIĞILDILAR Şansını devam ettirmek isteyen iki takım da atak üstüne atak yapsa bir türlü sonuca gidemediler. Maç sonunda her iki takım futbolcuları da yere yığılırken, her iki takım futbolcuları koca bir sezonun heba olması sebebiyle gözyaşlarına engel olamadılar. 
Yıkıldık

24 Erzincanspor’la sahasında 1-1 berabere kalan Darıca G.B, son haftaya girilirken işini futbol mucizelerine bıraktı. Koca bir sezon daha heba olurken, maç sonunda iki takım futbolcuları da gözyaşlarıyla sahayı terk ettiler.

Geçen hafta Çorum Belediyespor’a yenilerek Play-Off yarışında ağır bir darbe alan Darıca G.B, 24 Erzincanspor’la sahasında yenişemeyerek Play-Off’a havlu attı. İşini mucizelere bırakan Darıca G.B, ligde oynadığı son 8 maçta sadece 1 kez maç kazanarak, bir anlamda kendi sonunu hazırladı. 3.Grup’ta son hafta maçında deplasmanda Play-Off’u garantileyen Bayburt G.Ö.İ ile karşılaşacak olan sarı yeşilli temsilcimiz, kendi maçını kazanıp, Çorum’un sahasında İskenderunspor’a yenilgisini ve Gölcükspor’un sahasında Niğde Belediyespor’a puan kaybını beklemekten başka çaresi yok.

STRES SAHADA DA BELİRGİNDİ

Erzincanspor karşısında maça iyi başlayamayan fakat oyunun ilerleyen dakikalarında üzerindeki tutukluğu atan Darıca G.B, mücadelenin 22.dakikasında Gökhan Erdoğan’ın golüyle 1-0 öne geçti. İkinci yarıya konuk ekip iyi başlarken, üst üste ataklar golü de getirdi. Mücadelenin 70.dakikasında Gökhan Şahin rakibini ceza sahasın içinde düşürdü ve maçın hakemi öne beyaz noktayı gösterdi ardından Gökhan’a direkt kırmızı kart çıkardı. Topun başına geçen Sedat Cengiz skora denegeyi getirdi.

MAÇ SONU YERE YIĞILDILAR

Şansını devam ettirmek isteyen iki takım da atak üstüne atak yapsa bir türlü sonuca gidemediler. Maç sonunda her iki takım futbolcuları da yere yığılırken, her iki takım futbolcuları koca bir sezonun heba olması sebebiyle gözyaşlarına engel olamadılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.