Yıldırım ‘Anneleri’ unutmadı!

Gebze 10.05.2020 - 10:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yıldırım ‘Anneleri’ unutmadı!

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanımız Nihat Yıldırım her yıl mayıs ayının ikinci pazarı kutlanan Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yaşadığımız bu zor zamanlarda Anneler Günü’nün yüzleri gülümseten nadide bir çiçek gibi olduğunu söyleyen Yıldırım, “Bugün Annelerimize sadakat ve minnet duymamız gereken bir gün. Bizim o koca yürekli insanlara olan sevgimiz bir güne sığmaz. Bizim için yılın 365 günü Anneler günüdür. Dünyaya gözümüzü açtığımızda ilk onları gördük, ilk onlar ninni söyledi kulaklarımıza, ilk öğretmenimiz onlar oldu. Şefkati, merhameti, sevmeyi ve sevilmeyi onlardan öğrendik. Anneler mutluysa aile mutludur. Anneler mutluysa insanlık mutludur. Bu yüzden başta şehit anneleri olmak üzere, doğurmuş, doğurmamış, doğuramamış, doğurduğunu bağrına basmış,  doğurduğunu bağrına bile basamamış, doğurmadığını bile bağrına basmış, anne olmayı isteyen, vicdanı anne olan, ruhu anne olan tüm kadınlarımızın Anneler gününü kutlarım.” dedi. ÇALIŞMA ARKADAŞLARINI DA UNUTMADI Yıldırım, bu özel gün de çalışma arkadaşlarımız Leyla Kızılçin ve Ayşegül Şahin’i de unutmayarak onlarında anneler gününü kutladı. Çalışma arkadaşlarımıza hitaben yaptığı açıklamada, “Anneliğin çok kutsal bir meslek olduğunu, her şeyden evvel geldiğini belirterek, “Sizlerin bir gün değil, her gün destekçisi olacağız. Tüm annelerimizle sağlıklı, huzurlu, mutluluk dolu günler diliyorum. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun…’’

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanımız Nihat Yıldırım her yıl mayıs ayının ikinci pazarı kutlanan Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yaşadığımız bu zor zamanlarda Anneler Günü’nün yüzleri gülümseten nadide bir çiçek gibi olduğunu söyleyen Yıldırım, “Bugün Annelerimize sadakat ve minnet duymamız gereken bir gün. Bizim o koca yürekli insanlara olan sevgimiz bir güne sığmaz. Bizim için yılın 365 günü Anneler günüdür. Dünyaya gözümüzü açtığımızda ilk onları gördük, ilk onlar ninni söyledi kulaklarımıza, ilk öğretmenimiz onlar oldu. Şefkati, merhameti, sevmeyi ve sevilmeyi onlardan öğrendik. Anneler mutluysa aile mutludur. Anneler mutluysa insanlık mutludur. Bu yüzden başta şehit anneleri olmak üzere, doğurmuş, doğurmamış, doğuramamış, doğurduğunu bağrına basmış,  doğurduğunu bağrına bile basamamış, doğurmadığını bile bağrına basmış, anne olmayı isteyen, vicdanı anne olan, ruhu anne olan tüm kadınlarımızın Anneler gününü kutlarım.” dedi.

ÇALIŞMA ARKADAŞLARINI DA UNUTMADI

Yıldırım, bu özel gün de çalışma arkadaşlarımız Leyla Kızılçin ve Ayşegül Şahin’i de unutmayarak onlarında anneler gününü kutladı. Çalışma arkadaşlarımıza hitaben yaptığı açıklamada, “Anneliğin çok kutsal bir meslek olduğunu, her şeyden evvel geldiğini belirterek, “Sizlerin bir gün değil, her gün destekçisi olacağız. Tüm annelerimizle sağlıklı, huzurlu, mutluluk dolu günler diliyorum. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun…’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.