Yıldırım, Nabız OSGB’ye gitti

Gebze 23.06.2020 - 11:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yıldırım, Nabız OSGB’ye gitti

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, yönetim kurulu başkanlığını Dr.Nilgün&Yakup Yönten'in yaptığı Nabız Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi’ni(OSGB) ziyaret etti. Kurulduğu 2013 yılından bu yana iş sağlığı ve güvenlik sektöründe öncü olan Nabız OSGB hakkında övgü dolu sözler sarf eden Başkan Yıldırım, “350’den fazla firmaya ve yaklaşık 30 bin çalışana iş sağlığı ve güvenlik hizmeti sağlayan Nabız OSGB, başarısıyla kendisini kanıtlamış bir marka. Bölgemizde sağlık sektöründe öncülük eden Büyük Anadolu Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Yakup Yönten ve Başkan Yardımcısı Dr.Nilgün Yönten’i başarılarından dolayı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. YÖNTEN’DEN TEŞEKKÜR Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Dr.Nilgün Yönten, “Medya sektörüne heyecan katan Nihat Bey’in nazik ziyareti bizi mutlu etti. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi. Ziyarette Nilgün Yönten, Yakup Yönten ve Nabız OSGB Genel Müdürü Cüneyt Bıyıklı’ya hediye takdiminde bulunan Yıldırım, Nabız OSGB ailesine başarılarının devamının temennisinde bulundu.  

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, yönetim kurulu başkanlığını Dr.Nilgün&Yakup Yönten'in yaptığı Nabız Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi’ni(OSGB) ziyaret etti.

Kurulduğu 2013 yılından bu yana iş sağlığı ve güvenlik sektöründe öncü olan Nabız OSGB hakkında övgü dolu sözler sarf eden Başkan Yıldırım, “350’den fazla firmaya ve yaklaşık 30 bin çalışana iş sağlığı ve güvenlik hizmeti sağlayan Nabız OSGB, başarısıyla kendisini kanıtlamış bir marka. Bölgemizde sağlık sektöründe öncülük eden Büyük Anadolu Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Yakup Yönten ve Başkan Yardımcısı Dr.Nilgün Yönten’i başarılarından dolayı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

YÖNTEN’DEN TEŞEKKÜR

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Dr.Nilgün Yönten, “Medya sektörüne heyecan katan Nihat Bey’in nazik ziyareti bizi mutlu etti. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi. Ziyarette Nilgün Yönten, Yakup Yönten ve Nabız OSGB Genel Müdürü Cüneyt Bıyıklı’ya hediye takdiminde bulunan Yıldırım, Nabız OSGB ailesine başarılarının devamının temennisinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.