Yıldız’dan CHP’ye: Bizi yalnız bıraktılar!

Kocaeli 04.04.2019 - 10:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yıldız’dan CHP’ye: Bizi yalnız bıraktılar!

İyi Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, yerel seçimlerle ilgili CHP’ye göndermelerde bulundu.

İyi Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, yerel seçimlerle ilgili CHP’ye göndermelerde bulundu. İl başkanı Şanbaz Yıldız, CHP’nin kendilerini yalnız bıraktığını ifade ederek, “CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay naif kişiliğiyle süreci çok güzel yönetti. Ancak CHP ilçelerde bizi ciddi bir şekilde yalnız bıraktı. Bizim gösterdiğimiz özveriyi onlardan göremedik” dedi. İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLMADI İyi Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız ciddi bir revizyona gideceklerini ifade ederek “İyi Parti olarak Kocaeli’de seçimlerden istediğimiz sonucu alamadık. Ancak benim serzenişim olmaz. Benim şikayetim olmaz. Hayatım boyunca hiç kimseden bir şey beklemedim. Bir eksik varsa bu da bizim eksiğimiz. Seçimlerin kucağımıza düşmesinden dolayı çok istediğimiz teşkilatlanmayı yapamadık. Önümüzdeki haftadan itibaren biz komple yarından itibaren revizyona gireceğiz” dedi. İLÇELERDE YALNIZ KALDIK CHP’nin ilçelerde kendilerini yalnız bıraktığını söyleyen Yıldız, “CHP’nin özellikle ilçelerde kendilerini yalnız bıraktığını anlatan Yıldız, “Bizim belediye kazanma hedefimiz vardı. Belli bir belediye meclis üyesi çıkarma hedefimiz vardı. Biz söz verdiğimiz noktada ittifakın arkasında durduk. Ama ilçelerde aynı şekilde CHP’den beklediğimiz karşılığı bulamadık. CHP bizi ilçelerde çok ciddi yalnız bıraktı. Kandıra’da, Körfez’de ve Başiskele’de o desteği göremedik” ifadelerini kullandı. SÖZLERİMİZİN ARKASINDA DURDUK İyi Parti olarak verdikleri sözlerin arkalarında durduklarını anlatan Yıldız, “Biz verdiğimiz sözlerin arkasında durduk. Derince’deki Darıca’daki arkadaşlarım ağlıyorlar. İtirazları yapan biziz, üzülen biziz. Biz kendi partimiz gibi çalıştık. Kendi yapımız gibi çalıştık. Bu sebeple de arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizim siyaset anlayışımız budur” dedi. Kendilerindeki özveriyi CHP’de göremediklerini söyleyen Yıldız, “Biz kendi emeklerimizle, kendi gayretlerimizle, dişimizle tırnağımızla çalıştık. Gece gündüz demeden çalıştık. Uyku uyumadan çalıştık ve mücadele verdik. Bu küçümsenecek bir mücadele değil. Takdire şayan bir mücadele. Aynısın CHP’den de görmek isterdik. Maalesef göremedik” şeklinde konuştu.
İyi Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, yerel seçimlerle ilgili CHP’ye göndermelerde bulundu.

İyi Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, yerel seçimlerle ilgili CHP’ye göndermelerde bulundu. İl başkanı Şanbaz Yıldız, CHP’nin kendilerini yalnız bıraktığını ifade ederek, “CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay naif kişiliğiyle süreci çok güzel yönetti. Ancak CHP ilçelerde bizi ciddi bir şekilde yalnız bıraktı. Bizim gösterdiğimiz özveriyi onlardan göremedik” dedi.

İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLMADI

İyi Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız ciddi bir revizyona gideceklerini ifade ederek “İyi Parti olarak Kocaeli’de seçimlerden istediğimiz sonucu alamadık. Ancak benim serzenişim olmaz. Benim şikayetim olmaz. Hayatım boyunca hiç kimseden bir şey beklemedim. Bir eksik varsa bu da bizim eksiğimiz. Seçimlerin kucağımıza düşmesinden dolayı çok istediğimiz teşkilatlanmayı yapamadık. Önümüzdeki haftadan itibaren biz komple yarından itibaren revizyona gireceğiz” dedi.

İLÇELERDE YALNIZ KALDIK

CHP’nin ilçelerde kendilerini yalnız bıraktığını söyleyen Yıldız, “CHP’nin özellikle ilçelerde kendilerini yalnız bıraktığını anlatan Yıldız, “Bizim belediye kazanma hedefimiz vardı. Belli bir belediye meclis üyesi çıkarma hedefimiz vardı. Biz söz verdiğimiz noktada ittifakın arkasında durduk. Ama ilçelerde aynı şekilde CHP’den beklediğimiz karşılığı bulamadık. CHP bizi ilçelerde çok ciddi yalnız bıraktı. Kandıra’da, Körfez’de ve Başiskele’de o desteği göremedik” ifadelerini kullandı.

SÖZLERİMİZİN ARKASINDA DURDUK

İyi Parti olarak verdikleri sözlerin arkalarında durduklarını anlatan Yıldız, “Biz verdiğimiz sözlerin arkasında durduk. Derince’deki Darıca’daki arkadaşlarım ağlıyorlar. İtirazları yapan biziz, üzülen biziz. Biz kendi partimiz gibi çalıştık. Kendi yapımız gibi çalıştık. Bu sebeple de arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizim siyaset anlayışımız budur” dedi. Kendilerindeki özveriyi CHP’de göremediklerini söyleyen Yıldız, “Biz kendi emeklerimizle, kendi gayretlerimizle, dişimizle tırnağımızla çalıştık. Gece gündüz demeden çalıştık. Uyku uyumadan çalıştık ve mücadele verdik. Bu küçümsenecek bir mücadele değil. Takdire şayan bir mücadele. Aynısın CHP’den de görmek isterdik. Maalesef göremedik” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.