Yıldız’dan Törk’e destek!

Darıca 28.01.2019 - 13:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yıldız’dan Törk’e destek!

CHP ile İYİ Parti arasında yapılan İttifak görüşmelerinde Darıca’da CHP Adayı Yakup Törk’e destek kararı alınmıştı. İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Özer Yıldız, Millet İttifakı’nın Adayı Yakup Törk’e tam destek vereceklerini söyledi.

İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Özer Yıldız, Millet İttifakı Adayı Yakup Törk’e destek açıklaması yaptı. CHP ile İYİ Parti arasında yapılan İttifak görüşmelerinde, Darıca CHP’ye bırakılmış ve Belediye Başkan Adayı Yakup Törk’e destek kararı alınmıştı. İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Özer Yıldız CHP Adayı Törk’e destek vereceklerini belirterek, “Darıca ilçemizde Millet İttifakı adayı olarak, Cumhuriyet Halk Partisi’nden yüksek inşaat mühendisi Yakup Törk gösterildi. Darıca Belediye Başkanı Adayı Yakup Bey’in yanında olacağımızı ve her konuda kendisini destekleyeceğimizi belirtmek istiyoruz.”dedi. YENİ BİR SORUMLULUK Açıklamalarını yerel seçimlerin önemine değinerek sürdüren Yıldız, “Partimiz, Ülkesi ve Milletinin menfaatlerini esas alarak, yeni bir siyasi sorumluluk altına girmeyi kendine görev bilmiştir. Görsel, basılı medya ve iletişim ortamlarından bilindiği üzere, bir süreden beri Partimiz ve Cumhuriyet Halk Partisi bu siyasi sorumluluk gereği, önümüzdeki yerel seçimler dolayısıyla, Millet İttifak’ı adı altında çalışmalar yapılmıştır. Millet İttifakı olarak, ilimiz Kocaeli ve ilçelerinde de yerel seçim ittifakı tesis edilmiştir. Bu çalışmalar sonucunda, İYİ Parti’den sayın Dr. Serdar Kaman, Partimizin ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı olarak gösterilmiştir. Darıca’da ise Belediye Başkan Adayı Yakup beyi destekleyeceğiz.”dedi.
CHP ile İYİ Parti arasında yapılan İttifak görüşmelerinde Darıca’da CHP Adayı Yakup Törk’e destek kararı alınmıştı. İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Özer Yıldız, Millet İttifakı’nın Adayı Yakup Törk’e tam destek vereceklerini söyledi.

İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Özer Yıldız, Millet İttifakı Adayı Yakup Törk’e destek açıklaması yaptı. CHP ile İYİ Parti arasında yapılan İttifak görüşmelerinde, Darıca CHP’ye bırakılmış ve Belediye Başkan Adayı Yakup Törk’e destek kararı alınmıştı. İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Özer Yıldız CHP Adayı Törk’e destek vereceklerini belirterek, “Darıca ilçemizde Millet İttifakı adayı olarak, Cumhuriyet Halk Partisi’nden yüksek inşaat mühendisi Yakup Törk gösterildi. Darıca Belediye Başkanı Adayı Yakup Bey’in yanında olacağımızı ve her konuda kendisini destekleyeceğimizi belirtmek istiyoruz.”dedi.

YENİ BİR SORUMLULUK

Açıklamalarını yerel seçimlerin önemine değinerek sürdüren Yıldız, “Partimiz, Ülkesi ve Milletinin menfaatlerini esas alarak, yeni bir siyasi sorumluluk altına girmeyi kendine görev bilmiştir. Görsel, basılı medya ve iletişim ortamlarından bilindiği üzere, bir süreden beri Partimiz ve Cumhuriyet Halk Partisi bu siyasi sorumluluk gereği, önümüzdeki yerel seçimler dolayısıyla, Millet İttifak’ı adı altında çalışmalar yapılmıştır. Millet İttifakı olarak, ilimiz Kocaeli ve ilçelerinde de yerel seçim ittifakı tesis edilmiştir. Bu çalışmalar sonucunda, İYİ Parti’den sayın Dr. Serdar Kaman, Partimizin ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı olarak gösterilmiştir. Darıca’da ise Belediye Başkan Adayı Yakup beyi destekleyeceğiz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.