Yıldız Karatecilerden çifte madalya!

Spor 23.11.2016 - 09:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Yıldız Karatecilerden çifte madalya!

İstanbul’da yapılan Uluslararası Marmara Cup Karate Turnuvası’nda Gebzeli Karateciler madalyalarla döndü. Bu yıl 3.düzenlenen ve Türkiye Karate Federasyonu tarafından desteklenen Uluslararası Marmara İstanbul’da bulunan Halkalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Turnuvaya 30 Ülke’den 1440 sporcu katıldı. Minik, Yıldız, Ümit, Genç ve Büyükler kategorilerinde yapılan turnuvada Gebze Karate Do Sporcuları Furkan Sertel ve Mervenur Koç, Yıldız Milli Takım adına mücadele ederek 1 Altın, 1 Bronz madalya kazandırdılar. ŞAMPİYONLAR YETİŞTİRMEYE DEVAM 3 gün süren turnuva boyunca 183 kategoride madalyalar sahiplerini buldu. Karate Milli Takımına seçilen sporcularımız Furkan Sertel ve Mervenur Koç performanslarıyla dikkatleri üzerlerine çektiler. Büyük beğeni kazanan sporcularımızdan Furkan Sertel Yıldız Erkekler 30 kilogramda Altın madalya kazanırken, Yıldız Bayanlar 42 kilogramda Mervenur Koç üçüncü olarak Ülkemize Bronz madalya kazandırdı. Türkiye’nin Genel Klasmanda birinci olduğu turnuva sonrası Teknik Direktör Adnan Şamdan sporcularını tebrik ederek ülkemize madalyalar kazandırdıkları için mutlu olduklarını söyledi. Türkiye’nin sporcu yetiştiren fabrikası olduklarını bir kez daha hatırlatarak en iyi alt yapıya sahip olduklarını vurgulayan Şamdan, daha nice Şampiyon ve Milli Sporcuları yetiştirmeye devam edeceklerini söyledi. 

İstanbul’da yapılan Uluslararası Marmara Cup Karate Turnuvası’nda Gebzeli Karateciler madalyalarla döndü. Bu yıl 3.düzenlenen ve Türkiye Karate Federasyonu tarafından desteklenen Uluslararası Marmara İstanbul’da bulunan Halkalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Turnuvaya 30 Ülke’den 1440 sporcu katıldı. Minik, Yıldız, Ümit, Genç ve Büyükler kategorilerinde yapılan turnuvada Gebze Karate Do Sporcuları Furkan Sertel ve Mervenur Koç, Yıldız Milli Takım adına mücadele ederek 1 Altın, 1 Bronz madalya kazandırdılar.

ŞAMPİYONLAR YETİŞTİRMEYE DEVAM

3 gün süren turnuva boyunca 183 kategoride madalyalar sahiplerini buldu. Karate Milli Takımına seçilen sporcularımız Furkan Sertel ve Mervenur Koç performanslarıyla dikkatleri üzerlerine çektiler. Büyük beğeni kazanan sporcularımızdan Furkan Sertel Yıldız Erkekler 30 kilogramda Altın madalya kazanırken, Yıldız Bayanlar 42 kilogramda Mervenur Koç üçüncü olarak Ülkemize Bronz madalya kazandırdı. Türkiye’nin Genel Klasmanda birinci olduğu turnuva sonrası Teknik Direktör Adnan Şamdan sporcularını tebrik ederek ülkemize madalyalar kazandırdıkları için mutlu olduklarını söyledi. Türkiye’nin sporcu yetiştiren fabrikası olduklarını bir kez daha hatırlatarak en iyi alt yapıya sahip olduklarını vurgulayan Şamdan, daha nice Şampiyon ve Milli Sporcuları yetiştirmeye devam edeceklerini söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.