Yılmaz ateş püskürdü!

Kocaeli 21.12.2015 - 19:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Yılmaz ateş püskürdü!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Kartepe’de bulunan Bir Rehabilitasyon merkezinde yaşanan skandalla ilgili çok sert tepki gösterdi. Rehabilitasyon merkezinde yaşanan olayla ilgili Yılmaz, sorumluların en ağır şekilde cezalandırılacağını söyledi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Kartepe’de bulunan Bir Rehabilitasyon merkezinde yaşanan skandalla ilgili çok sert tepki gösterdi. Rehabilitasyon merkezinde yaşanan olayla ilgili Yılmaz, sorumluların en ağır şekilde cezalandırılacağını söyledi. Yaşanan skandala ateş püsküren Yılmaz, Sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı: “Kartepe ilçemizde bulunan Köseköy eğitim ve rehabilitasyon merkeziyle ilgili olarak basında yer alan görüntü ve haberi büyük bir üzüntü ile öğrendim. Çalışmalarını yakından takip ettiğim Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlüğümüze bağlı bir kurumumuzun böyle bir olayla gündeme gelmesi beni üzmüştür. CEZALANDIRILACAKLAR Her ziyaretimde tüm personelinin özveri ile çalışıp çocuklarımıza en iyi şekilde hizmet vermek için ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştığını gördüğüm personelin içerisinden çıkan ve bu elim olayı gerçekleştiren personelin yaptığı insafsız ve vicdansız muameleyi Şiddetle kınıyorum. Bakanlığımız müfettişlerini gönderdi. Savcılık harekete geçti. Bu muameleyi yavrularımıza reva görenler, bu olayda sorumluluğu olanlar gerekli cezayı alacaklar. Bunun takipçisi olacağız. Toplumumuzun en dezavantajlı kesimlerine hizmet etmeye çalışan kurumlarımıza karşı, bu münferit olaydan hareketle genelleme yapmaktan kaçınmak gerektiği kanaatindeyim. Suça, suçluya ve sorumlularına odaklanarak, bir daha bu tür menfur Olayların yaşanmaması için gereken tedbirleri almak gerekiyor.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Kartepe’de bulunan Bir Rehabilitasyon merkezinde yaşanan skandalla ilgili çok sert tepki gösterdi. Rehabilitasyon merkezinde yaşanan olayla ilgili Yılmaz, sorumluların en ağır şekilde cezalandırılacağını söyledi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Kartepe’de bulunan Bir Rehabilitasyon merkezinde yaşanan skandalla ilgili çok sert tepki gösterdi. Rehabilitasyon merkezinde yaşanan olayla ilgili Yılmaz, sorumluların en ağır şekilde cezalandırılacağını söyledi. Yaşanan skandala ateş püsküren Yılmaz, Sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı: “Kartepe ilçemizde bulunan Köseköy eğitim ve rehabilitasyon merkeziyle ilgili olarak basında yer alan görüntü ve haberi büyük bir üzüntü ile öğrendim. Çalışmalarını yakından takip ettiğim Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlüğümüze bağlı bir kurumumuzun böyle bir olayla gündeme gelmesi beni üzmüştür.

CEZALANDIRILACAKLAR

Her ziyaretimde tüm personelinin özveri ile çalışıp çocuklarımıza en iyi şekilde hizmet vermek için ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştığını gördüğüm personelin içerisinden çıkan ve bu elim olayı gerçekleştiren personelin yaptığı insafsız ve vicdansız muameleyi Şiddetle kınıyorum. Bakanlığımız müfettişlerini gönderdi. Savcılık harekete geçti. Bu muameleyi yavrularımıza reva görenler, bu olayda sorumluluğu olanlar gerekli cezayı alacaklar. Bunun takipçisi olacağız. Toplumumuzun en dezavantajlı kesimlerine hizmet etmeye çalışan kurumlarımıza karşı, bu münferit olaydan hareketle genelleme yapmaktan kaçınmak gerektiği kanaatindeyim. Suça, suçluya ve sorumlularına odaklanarak, bir daha bu tür menfur Olayların yaşanmaması için gereken tedbirleri almak gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.