Yılmaz’dan seçim vurgusu!

Siyaset 21.10.2018 - 16:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yılmaz’dan seçim vurgusu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Dilovası’nda düzenlenen AK Parti Danışma Meclisi toplantısına konuk oldu. Yılmaz, Kocaeli’nin AK Parti Belediyeciliğinin en güzel göstergesi olduğunu belirterek, 2019 seçimlerinde de aynı başarının devamını istedi.

Bir dizi ziyaret için ilimize gelen AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Bingöl Milletvekili ve eski Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Dilovası’nda gerçekleşen AK Parti Danışma Meclisi’ne katıldı. Dilovası İlçe Teşkilatı’nın 19.Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti. Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman ve İlyas Şeker, İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Dilovası belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası ilçe Başkanı Osman Akbulut, Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, İl ve ilçe yöneticileri de toplantıya katılanlar arasında yer aldı. KOCAELİ’YE AK PARTİ MÜHRÜ Yerel seçim takviminin her geçen gün daha da yaklaşması nedeniyle toplantının gündemi de yerel seçimler oldu. Genel başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz yaptığı konuşma da Kocaeli’nin önemine değindi. Kocaeli’nin, AK Parti Belediyeciliğinin en önemli örneği olduğunu ifade eden Yılmaz, Büyükşehir ve 12 İlçenin tamamının AK Parti’de olmasının uyum ve hizmeti beraberinde getirdiğini hatırlatan Yılmaz, 31 Mart 2019 seçimlerinde de en büyük arzularının güçlü yapının devamı olduğunu söyledi. Partililerin kapı kapı dolaşarak başta Dilovası olmak üzere Kocaeli’nin ilçelerine mührü vurmalarını istedi. Türkiye’nin kritik bir süreçten geçtiğini, ekonomik olarak baskı altına alınmaya çalışıldığını vurgulayan Yılmaz, Yerel seçimlerin Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin taçlanması için en önemli fırsat olduğunu sözlerine ekledi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Dilovası’nda düzenlenen AK Parti Danışma Meclisi toplantısına konuk oldu. Yılmaz, Kocaeli’nin AK Parti Belediyeciliğinin en güzel göstergesi olduğunu belirterek, 2019 seçimlerinde de aynı başarının devamını istedi.

Bir dizi ziyaret için ilimize gelen AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Bingöl Milletvekili ve eski Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Dilovası’nda gerçekleşen AK Parti Danışma Meclisi’ne katıldı. Dilovası İlçe Teşkilatı’nın 19.Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti. Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman ve İlyas Şeker, İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Dilovası belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası ilçe Başkanı Osman Akbulut, Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, İl ve ilçe yöneticileri de toplantıya katılanlar arasında yer aldı.

KOCAELİ’YE AK PARTİ MÜHRÜ

Yerel seçim takviminin her geçen gün daha da yaklaşması nedeniyle toplantının gündemi de yerel seçimler oldu. Genel başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz yaptığı konuşma da Kocaeli’nin önemine değindi. Kocaeli’nin, AK Parti Belediyeciliğinin en önemli örneği olduğunu ifade eden Yılmaz, Büyükşehir ve 12 İlçenin tamamının AK Parti’de olmasının uyum ve hizmeti beraberinde getirdiğini hatırlatan Yılmaz, 31 Mart 2019 seçimlerinde de en büyük arzularının güçlü yapının devamı olduğunu söyledi. Partililerin kapı kapı dolaşarak başta Dilovası olmak üzere Kocaeli’nin ilçelerine mührü vurmalarını istedi. Türkiye’nin kritik bir süreçten geçtiğini, ekonomik olarak baskı altına alınmaya çalışıldığını vurgulayan Yılmaz, Yerel seçimlerin Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin taçlanması için en önemli fırsat olduğunu sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.