GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Yılmaz’dan sonra Öztürk de aday

Darıca 17.12.2018 - 10:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yılmaz’dan sonra Öztürk de aday

Darıca Sinoplular Derneği yönetim kurulu ve üyeleri ile birlikte gerçekleştirdikleri toplantıda 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimleri masaya yatırdı.

Darıca Sinoplular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Öztürk gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Ak Parti’den Darıca Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olduğunu açıklayarak tüm üyelerden destek beklediğini ifade etti. Darıca Belediye Meclisi’nde halen meclis üyesi olan ve önümüzdeki süreçte de aday adayı dosyasını Ak Parti İlçe Teşkilatı’na teslim eden Ferhat Yılmaz’ında katıldığı toplantıda Dernek başkanı ve Meclis Üyesi Aday Adayı Turgut Öztürk, “Sahip olduğumuz üye sayısı, Darıca’da yaşayan Sinoplu nüfus yoğunluğu nedeniyle ayrıca Nenehatun Mahallesi’nin nüfus ve jeopolitik durumu ile Darıca Belediye Meclisi’nden birden fazla meclis üyesi ile Sinopluların ve Nenehatun Mahallesi’nin temsil edilmesi gerektiğinin altını çizdi. SİNOPLULAR SİYASİ PARTİ TEMSİLCİSİ DEĞİLDİR Darıca Sinoplular Dernek başkanı Turgut Öztürk açıklamalarına şöyle devam etti. “Seçim süreci boyunca tüm siyasi parti temsilcilerine ve belediye başkan adaylarına kapımız açıktır. Buyursunlar gelsinler. Projelerini vaadlerini hemşerilerimize sunsunlar. Hemşeri üyelerimizde kimin başarılı olacağına inanıyorlarsa ona oy vermekte serbesttirler. Üyelerimiz arasında farklı partilerde siyaset yapmak isteyen Belediye Meclis Üyeliğine aday adaylığı başvuruları yapmak isteyen varsa demokrasi gereği onlara da desteğimiz olur. Ancak bizim desteğimiz siyasete değil Sinoplu hemşerilerimize olur. Sinoplular Derneği hiçbir siyasi partinin temsilcisi olamaz. Ancak siyaset içinde Sinopluları temsil edecek hemşerilerimiz ve üyelerimiz olur.” dedi. ÖZTÜRK’E DESTEK YAĞMURU Darıca Belediyesi meclis Üyeliği için Ak Parti’den aday adaylığı başvurusu yaptığını açıklayan Turgut Öztürk, “Ben Ak Parti’nin çekirdek kadrolarından yetişmiş, siyaset içinde aktifleşmiş bir isim değilim. Ak Parti kadrolarında yıllarım geçmedi. Ancak 1986 yılından beri Darıca’da yaşayan, ilçenin tüm sorun ihtiyaç ve eksiklikleri konusunda yaşayarak tecrübe etmiş biriyim. Benim en büyük gücüm siz hemşerilerim ve başkanlığını yaptığı derneğimdir. Ben derneğimden ve hemşerilerimden aldığım güçle aday  adayı oldum. Şimdi yine sizin takdiriniz ve gücünüzle en önemlisi desteğinizle mecliste Ferhat Yılmaz kardeşimle birlikte yer almak istiyorum.”dedi. TURGUT ÖZTÜRK KİMDİR? 1968 yılında Sinop’ta doğan Turgut Öztürk 1986 yılında Darıca’ya yerleşti. İş hayatına Darıca Gencal Alüminyumda başladı. Bu firmadan emekli olmasının ardından darıca Nenehatun Mahallesi’nde kendi işyerini açtı. Uzun yılardır Darıca Sinoplular Derneği yönetiminde görev aldmasının ardından 2 yıldır derneğin başkanlığını yürütüyor. Öztürk evli ve 4 çocuk babası. Haber: Adnan Ayvaz            
Darıca Sinoplular Derneği yönetim kurulu ve üyeleri ile birlikte gerçekleştirdikleri toplantıda 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimleri masaya yatırdı.

Darıca Sinoplular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Öztürk gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Ak Parti’den Darıca Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olduğunu açıklayarak tüm üyelerden destek beklediğini ifade etti. Darıca Belediye Meclisi’nde halen meclis üyesi olan ve önümüzdeki süreçte de aday adayı dosyasını Ak Parti İlçe Teşkilatı’na teslim eden Ferhat Yılmaz’ında katıldığı toplantıda Dernek başkanı ve Meclis Üyesi Aday Adayı Turgut Öztürk, “Sahip olduğumuz üye sayısı, Darıca’da yaşayan Sinoplu nüfus yoğunluğu nedeniyle ayrıca Nenehatun Mahallesi’nin nüfus ve jeopolitik durumu ile Darıca Belediye Meclisi’nden birden fazla meclis üyesi ile Sinopluların ve Nenehatun Mahallesi’nin temsil edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

SİNOPLULAR SİYASİ PARTİ TEMSİLCİSİ DEĞİLDİR

Darıca Sinoplular Dernek başkanı Turgut Öztürk açıklamalarına şöyle devam etti. “Seçim süreci boyunca tüm siyasi parti temsilcilerine ve belediye başkan adaylarına kapımız açıktır. Buyursunlar gelsinler. Projelerini vaadlerini hemşerilerimize sunsunlar. Hemşeri üyelerimizde kimin başarılı olacağına inanıyorlarsa ona oy vermekte serbesttirler. Üyelerimiz arasında farklı partilerde siyaset yapmak isteyen Belediye Meclis Üyeliğine aday adaylığı başvuruları yapmak isteyen varsa demokrasi gereği onlara da desteğimiz olur. Ancak bizim desteğimiz siyasete değil Sinoplu hemşerilerimize olur. Sinoplular Derneği hiçbir siyasi partinin temsilcisi olamaz. Ancak siyaset içinde Sinopluları temsil edecek hemşerilerimiz ve üyelerimiz olur.” dedi.

ÖZTÜRK’E DESTEK YAĞMURU

Darıca Belediyesi meclis Üyeliği için Ak Parti’den aday adaylığı başvurusu yaptığını açıklayan Turgut Öztürk, “Ben Ak Parti’nin çekirdek kadrolarından yetişmiş, siyaset içinde aktifleşmiş bir isim değilim. Ak Parti kadrolarında yıllarım geçmedi. Ancak 1986 yılından beri Darıca’da yaşayan, ilçenin tüm sorun ihtiyaç ve eksiklikleri konusunda yaşayarak tecrübe etmiş biriyim. Benim en büyük gücüm siz hemşerilerim ve başkanlığını yaptığı derneğimdir. Ben derneğimden ve hemşerilerimden aldığım güçle aday  adayı oldum. Şimdi yine sizin takdiriniz ve gücünüzle en önemlisi desteğinizle mecliste Ferhat Yılmaz kardeşimle birlikte yer almak istiyorum.”dedi.

TURGUT ÖZTÜRK KİMDİR?

1968 yılında Sinop’ta doğan Turgut Öztürk 1986 yılında Darıca’ya yerleşti. İş hayatına Darıca Gencal Alüminyumda başladı. Bu firmadan emekli olmasının ardından darıca Nenehatun Mahallesi’nde kendi işyerini açtı. Uzun yılardır Darıca Sinoplular Derneği yönetiminde görev aldmasının ardından 2 yıldır derneğin başkanlığını yürütüyor. Öztürk evli ve 4 çocuk babası.

Haber: Adnan Ayvaz

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.