Yılmaz ve ekibinden Uluköylü’ye ziyaret

Gebze 05.03.2020 - 14:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yılmaz ve ekibinden Uluköylü’ye ziyaret

Gebze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kamil Yılmaz ve yönetim kurulu İYİ Parti Gebze ilçe binasına konuk oldu.  Burada İlçe Başkanı Burak Uluköylü ve yönetimine hayırlı olsun diyen Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kamil Yılmaz ve yönetim kurulu başarılar diledi. Başkan Yılmaz, "Burak Uluköylü ve ekibine hayırlı hizmetler dileriz. Hayırlı olsun" dediler. BİZİ ONORE ETTİLER Ziyaretten dolayı mutlu olduklarını kaydeden İYİ Parti Gebze ilçe başkanı Burak Uluköylü, "Sayın Kamil Yılmaz ve ekibine teşekkür ederiz. Bizleri orore ettiler. Ayaklarına sağlık. İnşallah hepimiz için güzel hizmetler sunarız" dedi. YEREL VE GENEL GÜNDEMİ KONUŞTULAR Kente dair görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret programında yerel ve genel konular ele alınırken karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Programda İYİ Parti yöneticileri yer alırken meclis üyesi Birol Elüstü de yer aldı.

Gebze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kamil Yılmaz ve yönetim kurulu İYİ Parti Gebze ilçe binasına konuk oldu.  Burada İlçe Başkanı Burak Uluköylü ve yönetimine hayırlı olsun diyen Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kamil Yılmaz ve yönetim kurulu başarılar diledi. Başkan Yılmaz, "Burak Uluköylü ve ekibine hayırlı hizmetler dileriz. Hayırlı olsun" dediler.

BİZİ ONORE ETTİLER

Ziyaretten dolayı mutlu olduklarını kaydeden İYİ Parti Gebze ilçe başkanı Burak Uluköylü, "Sayın Kamil Yılmaz ve ekibine teşekkür ederiz. Bizleri orore ettiler. Ayaklarına sağlık. İnşallah hepimiz için güzel hizmetler sunarız" dedi.

YEREL VE GENEL GÜNDEMİ KONUŞTULAR

Kente dair görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret programında yerel ve genel konular ele alınırken karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Programda İYİ Parti yöneticileri yer alırken meclis üyesi Birol Elüstü de yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.