Yine, yeni, yeniden İlker Çakır!

Spor 20.02.2019 - 15:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yine, yeni, yeniden İlker Çakır!

Ve Gebzespor’da 2’nci İlker Çakır dönemi resmen başladı. Bugün adını taşıyan kulüp tesislerinde yapılan ve çoğunluğun sağlandığı tarihi kongreye tek aday olarak giren İlker Çakır, mevcut başkan Abbas Sır’dan koltuğu devralarak Gebzespor’un yeni başkanı oldu.

Gebzespor Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nı Gebze Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, Gebzespor’un eski kulüp başkanları Yusuf Öztürk ve Yavuz Unsur’un yanı sıra, çok sayıda Gebzespor delegesi ve taraftarları takip etti. Kongrede mevcut yönetim kurulu listesinin 9’dan 17’ye çıkarılması için sunulan tüzük değişikliği önergesi delegeler tarafından oy birliğiyle kabul edildi.     SIR GURURLA GÖREVİ TESLİM ETTİ Divan başkanlığını Mücahit Sak’ın, katip üyeliklerini ise Eşref Doğmenç ve Yasin Bozkara’nın yaptığı kongrede ilk söz alan isim olan Gebzespor Başkanı Abbas Sır, zaman zaman duygusal anlar yaşadığı konuşmasında, başkanlığı büyük bir gururla İlker Çakır’a devrettiğini söyledi. İlker Çakır isminin tüm Gebzesporlu isimleri olduğu gibi, kendisini de heyecanlandırdığını ve kulübü daha önce olduğu gibi yarın da daha ileri noktaya taşıyacağını kaydeden Sır, TFF, Spor Toto Teşkilat Müdürlüğü, SGK ve  Vergi Dairesi’nden aldığı ‘Gebzespor’un borcu yoktur’ yazılı evrakları büyük bir gururla divan başkanlığına teslim etti. ÇAKIR’DAN SIR VE EKİBİNE ÖVGÜ Kongreye yoğun ilgi gösteren Gebzespor taraftarlarının alkışları eşliğinde duygularını paylaşan efsane başkan Çakır, “2014 yılında göreve ilk geldiğimizde kulübümüzün aydınlık yarınlara büyük bir engel gözüken borçların temizlenmesi adına başarılı bir strateji göstererek borçları en asgariye indirdik. Bizden sonra göreve gelen Yusuf Öztürk ve sonrasında Abbas Sır başkanımız bu işi layıkıyla yaparak Gebzespor’u en iyi şekilde temsil ettiler. Abbas Bey ve yol arkadaşlarını kulübü zor şartlar altında en iyi şekilde ayakta tutarak başarılı bir süreç geçirdikleri için kutluyorum. Biz bu zamana kadar hep birlikte başardık. Bundan sonra da öyle olacak. Birlik ve beraberliğimizi koruduğumuzda başaramayacağımız hiçbir engel yok” dedi.     GEBZESPOR YÖNETİM KURULU İlker Çakır Abbas Sır Bülent Turhan Şener Çelikkaleli Mustafa Turhan Recep Avcı Köksal Aydın Cem Demir Sezai İri Semih Yılmaz Ersan Dikmen Hakan Çil Kurtuluş Çolak Gencay Yıldıztekin Bayram Şen Ramazan Sarı      
Ve Gebzespor’da 2’nci İlker Çakır dönemi resmen başladı. Bugün adını taşıyan kulüp tesislerinde yapılan ve çoğunluğun sağlandığı tarihi kongreye tek aday olarak giren İlker Çakır, mevcut başkan Abbas Sır’dan koltuğu devralarak Gebzespor’un yeni başkanı oldu.

Gebzespor Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nı Gebze Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, Gebzespor’un eski kulüp başkanları Yusuf Öztürk ve Yavuz Unsur’un yanı sıra, çok sayıda Gebzespor delegesi ve taraftarları takip etti. Kongrede mevcut yönetim kurulu listesinin 9’dan 17’ye çıkarılması için sunulan tüzük değişikliği önergesi delegeler tarafından oy birliğiyle kabul edildi.

 

 

SIR GURURLA GÖREVİ TESLİM ETTİ

Divan başkanlığını Mücahit Sak’ın, katip üyeliklerini ise Eşref Doğmenç ve Yasin Bozkara’nın yaptığı kongrede ilk söz alan isim olan Gebzespor Başkanı Abbas Sır, zaman zaman duygusal anlar yaşadığı konuşmasında, başkanlığı büyük bir gururla İlker Çakır’a devrettiğini söyledi. İlker Çakır isminin tüm Gebzesporlu isimleri olduğu gibi, kendisini de heyecanlandırdığını ve kulübü daha önce olduğu gibi yarın da daha ileri noktaya taşıyacağını kaydeden Sır, TFF, Spor Toto Teşkilat Müdürlüğü, SGK ve  Vergi Dairesi’nden aldığı ‘Gebzespor’un borcu yoktur’ yazılı evrakları büyük bir gururla divan başkanlığına teslim etti.

ÇAKIR’DAN SIR VE EKİBİNE ÖVGÜ

Kongreye yoğun ilgi gösteren Gebzespor taraftarlarının alkışları eşliğinde duygularını paylaşan efsane başkan Çakır, “2014 yılında göreve ilk geldiğimizde kulübümüzün aydınlık yarınlara büyük bir engel gözüken borçların temizlenmesi adına başarılı bir strateji göstererek borçları en asgariye indirdik. Bizden sonra göreve gelen Yusuf Öztürk ve sonrasında Abbas Sır başkanımız bu işi layıkıyla yaparak Gebzespor’u en iyi şekilde temsil ettiler. Abbas Bey ve yol arkadaşlarını kulübü zor şartlar altında en iyi şekilde ayakta tutarak başarılı bir süreç geçirdikleri için kutluyorum. Biz bu zamana kadar hep birlikte başardık. Bundan sonra da öyle olacak. Birlik ve beraberliğimizi koruduğumuzda başaramayacağımız hiçbir engel yok” dedi.

 

 

GEBZESPOR YÖNETİM KURULU

İlker Çakır

Abbas Sır

Bülent Turhan

Şener Çelikkaleli

Mustafa Turhan

Recep Avcı

Köksal Aydın

Cem Demir

Sezai İri

Semih Yılmaz

Ersan Dikmen

Hakan Çil

Kurtuluş Çolak

Gencay Yıldıztekin

Bayram Şen

Ramazan Sarı

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.