Yırtık Kot Giyen Kadına Tecavüz, Vatani Görevdir

01.11.2017 - 17:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yırtık Kot Giyen Kadına Tecavüz, Vatani Görevdir

Katıldığı televizyon programında yırtık kot giyen kadınlara tecavüz edilmesinin vatani bir görev olduğunu belirten avukat büyük tepki topladı.

Mısır'da televizyon programındaki konuşması sırasında kadınları hedef gösteren avukat büyük tepki çekti. Yırtık pantolon giyen kadınlara tecavüz edilmesinin vatani bir görev olduğunu söyleyen avukat hakkında suç duyurusunda bulunuldu. ''TACİZ VE TECAVÜZ VATANSEVERLİK GÖREVİDİR'' Independent'ın haberine göre Seks işçiliği başlığındaki yasa tasarısının tartışıldığı bir televizyon programına katılan Mısırlı muhafazakâr avukat Nabih al-Wahsh, "Sırtının yarısı gözüken bir kızın sokaktan aşağı doğru yürüdüğünü görmekten mutlu oluyor musunuz? Bence bir kız böyle yürüdüğünde onu taciz etmek vatanseverlik görevidir, ona tecavüz etmek ise milli görevdir" dedi. ULUSAL KADIN KONSEYİNDEN SERT TEPKİ Ekim ayı başında Al-Assema televizyonunda yayınlanan programla ilgili olarak kanal hakkında şikâyette bulunulacağını açıklayan Ulusal Kadın Konseyi, kadına şiddeti içeren açıklamalarda bulunan kişilere platformlarında yer vermemeleri için de diğer yayıncılara çağrıda bulundu. Al-Wahsh hakkında da suç duyurusunda bulunulacağı belirtilirken, konseyden yapılan açıklamada, "Konseyimizin tüm üyeleri, tecavüz ve cinsel tacizi destekleyen bu açıklamayı kınamaktadır" ifadelerine yer verildi. ''MISIR ANAYASASINI İHLAL ETTİ'' Ulusal Kadın Konseyi Başkanı Başkanı Maya Morsi de, avukatın açıklamalarının kadın haklarının korunması konusunda önemli maddeler içeren  MısırAnayasasını ihlal ettiğini söyledi.
Katıldığı televizyon programında yırtık kot giyen kadınlara tecavüz edilmesinin vatani bir görev olduğunu belirten avukat büyük tepki topladı.

Mısır'da televizyon programındaki konuşması sırasında kadınları hedef gösteren avukat büyük tepki çekti. Yırtık pantolon giyen kadınlara tecavüz edilmesinin vatani bir görev olduğunu söyleyen avukat hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

''TACİZ VE TECAVÜZ VATANSEVERLİK GÖREVİDİR''

Independent'ın haberine göre Seks işçiliği başlığındaki yasa tasarısının tartışıldığı bir televizyon programına katılan Mısırlı muhafazakâr avukat Nabih al-Wahsh, "Sırtının yarısı gözüken bir kızın sokaktan aşağı doğru yürüdüğünü görmekten mutlu oluyor musunuz? Bence bir kız böyle yürüdüğünde onu taciz etmek vatanseverlik görevidir, ona tecavüz etmek ise milli görevdir" dedi.

ULUSAL KADIN KONSEYİNDEN SERT TEPKİ

Ekim ayı başında Al-Assema televizyonunda yayınlanan programla ilgili olarak kanal hakkında şikâyette bulunulacağını açıklayan Ulusal Kadın Konseyi, kadına şiddeti içeren açıklamalarda bulunan kişilere platformlarında yer vermemeleri için de diğer yayıncılara çağrıda bulundu. Al-Wahsh hakkında da suç duyurusunda bulunulacağı belirtilirken, konseyden yapılan açıklamada, "Konseyimizin tüm üyeleri, tecavüz ve cinsel tacizi destekleyen bu açıklamayı kınamaktadır" ifadelerine yer verildi.

''MISIR ANAYASASINI İHLAL ETTİ''

Ulusal Kadın Konseyi Başkanı Başkanı Maya Morsi de, avukatın açıklamalarının kadın haklarının korunması konusunda önemli maddeler içeren  MısırAnayasasını ihlal ettiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.