Yolun sonu 2.Lig

Spor 07.05.2015 - 10:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Yolun sonu 2.Lig

Adliyespor maçının ardından normal sezonu tamamlayacak olan Darıca G.B’de, teknik heyet Play-Off yarışından zaferle ayrılacaklarına inanıyorlar. Kaleci Antrenörü Aydın Artanlar’ın ekibe dahil olmasının şampiyonluğa kenetlenen teknik heyet, ‘’Yolun sonu 2.Lig’’ mesajı verdiler.

Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta normal sezonu 2.olarak tamamlaması kesinleşen ve şampiyonluk için Play-Off yarışına tutulacak Darıca G.B, sezon sonu ipi göğüslemeye kararlı. Temsilcimizde dün yapılan antrenman öncesinde Hedef Gazetesi objektiflerine poz veren teknik heyet, şampiyonluğa yürekten inandıklarını dile getirerek umut dolu mesajlar verdiler. Teknik Direktör Özgür Vurur, sezon genelinde iyi bir performans ortaya koyduklarını ve şampiyon olmayı hak ettiklerini söyledi. Takımı Play-Off’lara en iyi şekilde hazırlayacaklarını kaydeden Vurur, ligdeki her takımı yenebilecek güce sahip olduklarının altını çizdi. VURUR’DAN KENETLENME MESAJI Bundan önceki yıllarda Darıca G.B’nin Play-Off yarışlarından istediğini alamamasının kendi üzerlerinde bir baskı yaratmadığını kaydeden Vurur, maç maç düşünerek sağlam adımlarla ilerleyeceklerini söyledi. Takımın fizik olarak iyi durumda olduğunu belirten Teknik Patron Özgür Vurur, futbolcularıyla sık sık toplantılar yaparak mental olarak da Play-Off’a hazır olacaklarını söyledi. Play-Off ilk turunun çift maç sistemi olması sebebiyle Darıca’da oynanacak olan maçta taraftarın desteğine ihtiyaç duyduklarını kaydeden Vurur, ‘’Artık bir olma zamanı.  Yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlarımız kenetlenerek mutlu sona ulaşmalıyız’’ dedi.
Adliyespor maçının ardından normal sezonu tamamlayacak olan Darıca G.B’de, teknik heyet Play-Off yarışından zaferle ayrılacaklarına inanıyorlar. Kaleci Antrenörü Aydın Artanlar’ın ekibe dahil olmasının şampiyonluğa kenetlenen teknik heyet, ‘’Yolun sonu 2.Lig’’ mesajı verdiler.

Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta normal sezonu 2.olarak tamamlaması kesinleşen ve şampiyonluk için Play-Off yarışına tutulacak Darıca G.B, sezon sonu ipi göğüslemeye kararlı. Temsilcimizde dün yapılan antrenman öncesinde Hedef Gazetesi objektiflerine poz veren teknik heyet, şampiyonluğa yürekten inandıklarını dile getirerek umut dolu mesajlar verdiler. Teknik Direktör Özgür Vurur, sezon genelinde iyi bir performans ortaya koyduklarını ve şampiyon olmayı hak ettiklerini söyledi. Takımı Play-Off’lara en iyi şekilde hazırlayacaklarını kaydeden Vurur, ligdeki her takımı yenebilecek güce sahip olduklarının altını çizdi.

VURUR’DAN KENETLENME MESAJI

Bundan önceki yıllarda Darıca G.B’nin Play-Off yarışlarından istediğini alamamasının kendi üzerlerinde bir baskı yaratmadığını kaydeden Vurur, maç maç düşünerek sağlam adımlarla ilerleyeceklerini söyledi. Takımın fizik olarak iyi durumda olduğunu belirten Teknik Patron Özgür Vurur, futbolcularıyla sık sık toplantılar yaparak mental olarak da Play-Off’a hazır olacaklarını söyledi. Play-Off ilk turunun çift maç sistemi olması sebebiyle Darıca’da oynanacak olan maçta taraftarın desteğine ihtiyaç duyduklarını kaydeden Vurur, ‘’Artık bir olma zamanı.  Yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlarımız kenetlenerek mutlu sona ulaşmalıyız’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.