Yürük İSU’da

Kocaeli 02.07.2019 - 17:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yürük İSU’da

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın başkanlığını yaptığı İSU yönetim kurulunda, Ali Sağlık ve Alaattin Alkaç yer alıyordu. Kartepe eski Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ta İSU yönetim kurulan girdi.  Bu isimlerin yanı sıra,  İSU’da daha önce genel müdür yardımcılığı yapan, 2014-2019 yılları arasında ise Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü yapan Fatih Yürük tekrar İSU’ya döndü. Yürük, İSU yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak. FATİH YÜRÜK KİMDİR?  1963 yılında Ordu'nun Ünye ilçesinde dünyaya geldi. 1982 yılında Ünye İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. 1987 yılında da Konya Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünü bitirdi. Sırası ile Alanya'da konut inşaatında şantiye şefliği, Kınalı-SakaryaOtoyolu inşaatında çalıştıktan sonra, bir süre memleketi Ünye’de serbest mühendislik yaptı. 12 yıl Konya Meram Belediyesinde, sırasıyla İmar ve Fen İşleri Müdür Yardımcılığı, Fen İşleri Müdürlüğü görevinde bulundu.  Sonrasında İstanbul Kartal Belediyesinde Fen İşleri Müdür Yardımcılığı ve Park Bahçeler Müdürlüğü görevlerini yürüttü. 21 Nisan 2005 tarihinden sonra İSU Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. 11 Nisan 2014 tarihinde Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürü oldu. 20 Mayıs 2019 tarihinde ise OSKİ’deki görevinden ayrıldı. Evli ve 3 çocuk babası.    

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın başkanlığını yaptığı İSU yönetim kurulunda, Ali Sağlık ve Alaattin Alkaç yer alıyordu. Kartepe eski Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ta İSU yönetim kurulan girdi.  Bu isimlerin yanı sıra,  İSU’da daha önce genel müdür yardımcılığı yapan, 2014-2019 yılları arasında ise Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü yapan Fatih Yürük tekrar İSU’ya döndü. Yürük, İSU yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.

FATİH YÜRÜK KİMDİR?

 1963 yılında Ordu'nun Ünye ilçesinde dünyaya geldi. 1982 yılında Ünye İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. 1987 yılında da Konya Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünü bitirdi. Sırası ile Alanya'da konut inşaatında şantiye şefliği, Kınalı-SakaryaOtoyolu inşaatında çalıştıktan sonra, bir süre memleketi Ünye’de serbest mühendislik yaptı. 12 yıl Konya Meram Belediyesinde, sırasıyla İmar ve Fen İşleri Müdür Yardımcılığı, Fen İşleri Müdürlüğü görevinde bulundu.  Sonrasında İstanbul Kartal Belediyesinde Fen İşleri Müdür Yardımcılığı ve Park Bahçeler Müdürlüğü görevlerini yürüttü. 21 Nisan 2005 tarihinden sonra İSU Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. 11 Nisan 2014 tarihinde Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürü oldu. 20 Mayıs 2019 tarihinde ise OSKİ’deki görevinden ayrıldı. Evli ve 3 çocuk babası.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.