YÜRÜYÜŞ HAYKIRIŞA DÖNDÜ!

Darıca 10.07.2017 - 14:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

YÜRÜYÜŞ HAYKIRIŞA DÖNDÜ!

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk Adalet Yürüyüşü ve Mitingini değerlendirdi. CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Adalet Yürüyüşü ve Mitingiyle ilgili olarak, “Her kesimden her yerinden farklı insanların olduğu ciddi bir adalet haykırışına dönüştü.” dedi.

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı ‘Adalet Yürüyüşü ve Adalet Mitingi ile ilgili olarak bir değerlendirmede bulundu. CHP’li Törk yaptığı açıklamada, “Genel başkanımızın ilk gün başladığı 15 Haziran’dan son olarak dün 9 Temmuz bizin için, ülke için önemli bir gündü. İstanbul’dan Ankara’ya ana muhalefet partisinin genel başkanını yürümesi çok önemli bir hareket. Adalet yürüyüşünün 25. gününde biz de Adalet Mitinginin olduğu alandaydık. Darıca’dan ve Türkiye’nin her yerinden yoğun bir katılım oldu. BU YENİ BİR BAŞLANGIÇ Alanın heyecanını görmek lazımdı. Türkiye’de adaletin olmadığını o meydana gelen herkes göstermiş oldu. Her şey yolunda olmuş olsa adalet talebiyle başlayan bir yürüyüşte o meydandan öyle bir heyecan olmamış olurdu. Her kesimden her yerinden farklı insanların olduğu ciddi bir adalet haykırışına dönüştü. Türkiye’de çok fazla insanı haksızlığa, hukuksuzluğa uğradığını ve bunların biran evvel düzeltilmesi için önemli bir ses oldu sayın genel başkanımız. Partimiz açısından da yeni ufkun açıldığını artık bizlerin halkın bütün taleplerini karşılayacak noktada siyaset yapabildiğimizi gösterdik. Bu elbette başlangıç yeni bir mücadele başlıyor. Bu mücadele de herkesin yanımızda olmasını bekliyoruz.” dedi.
CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk Adalet Yürüyüşü ve Mitingini değerlendirdi. CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Adalet Yürüyüşü ve Mitingiyle ilgili olarak, “Her kesimden her yerinden farklı insanların olduğu ciddi bir adalet haykırışına dönüştü.” dedi.

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı ‘Adalet Yürüyüşü ve Adalet Mitingi ile ilgili olarak bir değerlendirmede bulundu. CHP’li Törk yaptığı açıklamada, “Genel başkanımızın ilk gün başladığı 15 Haziran’dan son olarak dün 9 Temmuz bizin için, ülke için önemli bir gündü. İstanbul’dan Ankara’ya ana muhalefet partisinin genel başkanını yürümesi çok önemli bir hareket. Adalet yürüyüşünün 25. gününde biz de Adalet Mitinginin olduğu alandaydık. Darıca’dan ve Türkiye’nin her yerinden yoğun bir katılım oldu.

BU YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Alanın heyecanını görmek lazımdı. Türkiye’de adaletin olmadığını o meydana gelen herkes göstermiş oldu. Her şey yolunda olmuş olsa adalet talebiyle başlayan bir yürüyüşte o meydandan öyle bir heyecan olmamış olurdu. Her kesimden her yerinden farklı insanların olduğu ciddi bir adalet haykırışına dönüştü. Türkiye’de çok fazla insanı haksızlığa, hukuksuzluğa uğradığını ve bunların biran evvel düzeltilmesi için önemli bir ses oldu sayın genel başkanımız. Partimiz açısından da yeni ufkun açıldığını artık bizlerin halkın bütün taleplerini karşılayacak noktada siyaset yapabildiğimizi gösterdik. Bu elbette başlangıç yeni bir mücadele başlıyor. Bu mücadele de herkesin yanımızda olmasını bekliyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.