Yusuf Bingöl Çorluspor’da

Spor 13.09.2017 - 15:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yusuf Bingöl Çorluspor’da

Futbolda ikinci baharını yaşayan Yusuf Bingöl, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grup takımlarından Çorluspor 1947 ile anlaşmaya vardı.

Futbolda ikinci baharını yaşayan Yusuf Bingöl, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grup takımlarından Çorluspor 1947 ile anlaşmaya vardı. Çorlu’ya yabancı olmayan ve daha önce Çorlu Gençlerbirliği ile Çorlu Kültür takımlarında top koşturan Yusuf Bingöl, sarı-kırmızılı yöneticilerle yaptığı görüşme sonucunda Çorluspor 1947’ye ‘evet’ dedi. ‘FUTBOLUN EVLİYA ÇELEBİSİ’ Bir çok takımda forma giymesi sebebiyle ‘futbolun evliya çelebisi’ olarak anılan 36 yaşındaki forvet futbola Trakyaspor’da başlamış ve çeşitli sezonlarda bölgemiz takımları Darıca Kale Bayramoğluspor, Beylikbağıspor, Diliskelesi ve Çayırovaspor takımlarında forma giymişti. BAL Ligi’nde daha önceki yıllara ait 43 maçı ve 13 golü bulunan Yusuf Bingöl’e yeni takımında başarılar diliyoruz. Kaynak:Gebze Yenigün
Futbolda ikinci baharını yaşayan Yusuf Bingöl, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grup takımlarından Çorluspor 1947 ile anlaşmaya vardı.

Futbolda ikinci baharını yaşayan Yusuf Bingöl, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grup takımlarından Çorluspor 1947 ile anlaşmaya vardı. Çorlu’ya yabancı olmayan ve daha önce Çorlu Gençlerbirliği ile Çorlu Kültür takımlarında top koşturan Yusuf Bingöl, sarı-kırmızılı yöneticilerle yaptığı görüşme sonucunda Çorluspor 1947’ye ‘evet’ dedi.

‘FUTBOLUN EVLİYA ÇELEBİSİ’

Bir çok takımda forma giymesi sebebiyle ‘futbolun evliya çelebisi’ olarak anılan 36 yaşındaki forvet futbola Trakyaspor’da başlamış ve çeşitli sezonlarda bölgemiz takımları Darıca Kale Bayramoğluspor, Beylikbağıspor, Diliskelesi ve Çayırovaspor takımlarında forma giymişti. BAL Ligi’nde daha önceki yıllara ait 43 maçı ve 13 golü bulunan Yusuf Bingöl’e yeni takımında başarılar diliyoruz.

Kaynak:Gebze Yenigün

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.