Yüz bin oyu geçeceğiz

Gebze 17.04.2015 - 12:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Yüz bin oyu geçeceğiz

Kocaeli HDP Milletvekili Aday Tanıtımı Gebze’de gerçekleşti. Gebze Mert Döner’de gerçekleşen Aday Tanıtım Programı’nda Kocaeli HDP İl Başkanı Mehmet Akgül, HDP Milletvekili adayları, İl ve İlçe Yönetimi ve çok sayıda partili katıldı.

Milletvekili adaylarını belirleyen ve 7 Haziran seçimlerine Kocaeli’nden 11 aday ile katılacak olan Halkların Demokratik Partisi (HDPMert Döner’de yapılan tanıtım toplantısı ile adaylarını Gebze Basını’tanıttı. Katılımın yoğun olduğu programa HDP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Akgül, HDP Milletvekili adayları, İl ve İlçe Yönetimi ve çok sayıda partili katıldı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren HDP İl Eş Başkanı Mehmet Akgül programa katılan herkesin HDP’nin kazanması adına çalışması gerektiğini vurgulayarak, “Artık parti olarak bir çalışma yapma zamanıdır. Bizlerin artık 7 Haziran seçimleri için çalışma zamanıdır. Bizleri en iyi şekilde temsil edecek arkadaşlarımızı meclise göndermek istiyoruz. Bize bu konuda destek olacağınızı biliyoruz. Sendikalarımıza sahip çıkarsak iyi yerlere geleceğimize inanıyoruz. Partili olsun olmasın hepinizi sandıklarımıza sahip çıkmak için bekliyoruz” dedi. ‘ANA MUHALEFET OLACAĞIZ’ İl Başkanının ardından Milletvekili adayları teker teker kürsüye çıkarak kendini tanıttı. İlk konuşmayı gerçekleştiren HDP Kocaeli 1.sıra adayı Ali Haydar Konca, "Biz HDP olarak bundan sonra kadınlara, çocuklarımıza ve milletimize gülmeyi öğreteceğiz. Biz barışı getireceğiz. HDP son yıllarda siyasete kadın eğitimi verdi. Her yerde kadına değer veren HDP’ye yetişmeye çalışıyorlar ama yine yapamadılar. Üç partinin toplam kadın sayısı yine bizimkileri geçemedi” şeklinde konuştu.HDP bu ülkenin umudu olmaya aday olan bir partidir. Yılardır emek eksenli mücadele veren biri olarak bu ülkenin umdu olan HDP’den aday olmayı seçtim. “dedi.
Kocaeli HDP Milletvekili Aday Tanıtımı Gebze’de gerçekleşti. Gebze Mert Döner’de gerçekleşen Aday Tanıtım Programı’nda Kocaeli HDP İl Başkanı Mehmet Akgül, HDP Milletvekili adayları, İl ve İlçe Yönetimi ve çok sayıda partili katıldı.

Milletvekili adaylarını belirleyen ve 7 Haziran seçimlerine Kocaeli’nden 11 aday ile katılacak olan Halkların Demokratik Partisi (HDPMert Döner’de yapılan tanıtım toplantısı ile adaylarını Gebze Basını’tanıttı. Katılımın yoğun olduğu programa HDP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Akgül, HDP Milletvekili adayları, İl ve İlçe Yönetimi ve çok sayıda partili katıldı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren HDP İl Eş Başkanı Mehmet Akgül programa katılan herkesin HDP’nin kazanması adına çalışması gerektiğini vurgulayarak, “Artık parti olarak bir çalışma yapma zamanıdır. Bizlerin artık 7 Haziran seçimleri için çalışma zamanıdır. Bizleri en iyi şekilde temsil edecek arkadaşlarımızı meclise göndermek istiyoruz. Bize bu konuda destek olacağınızı biliyoruz. Sendikalarımıza sahip çıkarsak iyi yerlere geleceğimize inanıyoruz. Partili olsun olmasın hepinizi sandıklarımıza sahip çıkmak için bekliyoruz” dedi.

‘ANA MUHALEFET OLACAĞIZ’

İl Başkanının ardından Milletvekili adayları teker teker kürsüye çıkarak kendini tanıttı. İlk konuşmayı gerçekleştiren HDP Kocaeli 1.sıra adayı Ali Haydar Konca, "Biz HDP olarak bundan sonra kadınlara, çocuklarımıza ve milletimize gülmeyi öğreteceğiz. Biz barışı getireceğiz. HDP son yıllarda siyasete kadın eğitimi verdi. Her yerde kadına değer veren HDP’ye yetişmeye çalışıyorlar ama yine yapamadılar. Üç partinin toplam kadın sayısı yine bizimkileri geçemedi” şeklinde konuştu.HDP bu ülkenin umudu olmaya aday olan bir partidir. Yılardır emek eksenli mücadele veren biri olarak bu ülkenin umdu olan HDP’den aday olmayı seçtim. “dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.