Zincirleme Trafik Kazası

Gebze 23.12.2017 - 10:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Zincirleme Trafik Kazası

Gebze de 1 tır, 1 kamyon ve 5 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Köşklü Çeşme Mahallesi Topcular üst geçit mevkisinde henüz belirlenemeyen nedenle 1 tır, 1 kamyon ve 5 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada yaralanan Haydar Özer, otomobilde sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerince kurtarıldı. İlk müdahalesi 112 Acil Servis ekiplerince olay yerinde yapılan yaralı, daha sonra Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir süre kontrollü sağlanan trafik, araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından normale döndü.
Gebze de 1 tır, 1 kamyon ve 5 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Köşklü Çeşme Mahallesi Topcular üst geçit mevkisinde henüz belirlenemeyen nedenle 1 tır, 1 kamyon ve 5 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Kazada yaralanan Haydar Özer, otomobilde sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

İlk müdahalesi 112 Acil Servis ekiplerince olay yerinde yapılan yaralı, daha sonra Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza nedeniyle bir süre kontrollü sağlanan trafik, araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından normale döndü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.