Zor ama imkansız değil

Spor 07.03.2017 - 08:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Zor ama imkansız değil

  Çorluspor deplasmanından 1 puanla dönen Gebzespor, kalan 5 maçta ‘0’ krediyle yoluna devam edecek. Zirve ile arasındaki puan farkının 6’ya çıkmasının ardından işini zora sokan Menekşe, tüm maçlarını kazanıp liderin takılmasını bekleyecek. 1 maç BAY’ı olan lider Velimeşe, 1 maç da ligden çekilen Yıldırımspor’dan 3 puanı cebine koyacağı için ligde kalan haftalarda 3 maç oynayacak. VELİMEŞE’NİN İŞİ KOLAY DEĞİL Gebzespor’un şampiyon olması için lider Velimeşe’nin kalan 3 maçtan 2’sinde puan kaybetmesi gerekirken, Trakya temsilcisi birbirinden zor 3 maça çıkacak. Gelecek hafta evinde Edirnespor’u ağırlayacak olan Velimeşe, ardından deplasmanda Hereke Yıldızspor’a konuk olacak. Tekirdağ ekibi bu maçın ardından tam 21 gün sonra son lig maçında deplasmanda Sultangazispor’un konuğu olacak.

 

Çorluspor deplasmanından 1 puanla dönen Gebzespor, kalan 5 maçta ‘0’ krediyle yoluna devam edecek. Zirve ile arasındaki puan farkının 6’ya çıkmasının ardından işini zora sokan Menekşe, tüm maçlarını kazanıp liderin takılmasını bekleyecek. 1 maç BAY’ı olan lider Velimeşe, 1 maç da ligden çekilen Yıldırımspor’dan 3 puanı cebine koyacağı için ligde kalan haftalarda 3 maç oynayacak.

VELİMEŞE’NİN İŞİ KOLAY DEĞİL

Gebzespor’un şampiyon olması için lider Velimeşe’nin kalan 3 maçtan 2’sinde puan kaybetmesi gerekirken, Trakya temsilcisi birbirinden zor 3 maça çıkacak. Gelecek hafta evinde Edirnespor’u ağırlayacak olan Velimeşe, ardından deplasmanda Hereke Yıldızspor’a konuk olacak. Tekirdağ ekibi bu maçın ardından tam 21 gün sonra son lig maçında deplasmanda Sultangazispor’un konuğu olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.