Zor maçları severiz!

Spor 30.01.2019 - 17:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Zor maçları severiz!

Çayırovaspor’un iki önemli yıldızı Fatih Karagülle ve İbrahim Keleş, zorlu Maltepespor maçı öncesinde konuşarak, “Zor maçları severiz” mesajı verdiler. Maltepespor maçı için 3 puana kilitlendiklerini söyleyen yeşil siyah kramponlar, zafere ulaşacaklarını söylediler.

Çayırovaspor’da yüzler gülüyor. Yeşil siyahlıların devre arası transferlerinden İbrahim Keleş ve tecrübeli kaptan Fatih Karagülle son yapılan antrenmanda samimi görüntüleriyle dikkat çekerken, Maltepespor maçı öncesinde iddialı mesajlar verdiler. Zorlu maç trafiğine girdiklerini hatırlatan kaptan Karagülle, zorluk derecesi yüksek maçlardan iyi neticeler aldıklarını ve Maltepespor maçının da bunlardan bir tanesi olacağını söyledi. KELEŞ: GÜZEL BİR ARKADAŞLIK ORTAMI VAR Kütahyaspor’dan Çayırovaspor’a transfer olan bölgemizin yetiştirdiği başarılı futbolculardan İbrahim Keleş de, Çayırovaspor’da çok mutlu olduğunu ve başarılı olmak istediğini söyledi. Takım içinde çok iyi bir arkadaşlık ortamı olduğunu söyleyen Keleş, birlik ve beraberliğin meyvalarını alacaklarına inandığını belirterek, “Ligin ikinci yarısında iki önemli maçta 4 puan topladık. Şimdi önümüzde bizim için büyük önem taşıyan bir Maltepespor karşılaşması zor. Zor maçların takımı olduğumuzu bir kez daha göstererek rakibimizi puansız göndermek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Çayırovaspor’un iki önemli yıldızı Fatih Karagülle ve İbrahim Keleş, zorlu Maltepespor maçı öncesinde konuşarak, “Zor maçları severiz” mesajı verdiler. Maltepespor maçı için 3 puana kilitlendiklerini söyleyen yeşil siyah kramponlar, zafere ulaşacaklarını söylediler.

Çayırovaspor’da yüzler gülüyor. Yeşil siyahlıların devre arası transferlerinden İbrahim Keleş ve tecrübeli kaptan Fatih Karagülle son yapılan antrenmanda samimi görüntüleriyle dikkat çekerken, Maltepespor maçı öncesinde iddialı mesajlar verdiler. Zorlu maç trafiğine girdiklerini hatırlatan kaptan Karagülle, zorluk derecesi yüksek maçlardan iyi neticeler aldıklarını ve Maltepespor maçının da bunlardan bir tanesi olacağını söyledi.

KELEŞ: GÜZEL BİR ARKADAŞLIK ORTAMI VAR

Kütahyaspor’dan Çayırovaspor’a transfer olan bölgemizin yetiştirdiği başarılı futbolculardan İbrahim Keleş de, Çayırovaspor’da çok mutlu olduğunu ve başarılı olmak istediğini söyledi. Takım içinde çok iyi bir arkadaşlık ortamı olduğunu söyleyen Keleş, birlik ve beraberliğin meyvalarını alacaklarına inandığını belirterek, “Ligin ikinci yarısında iki önemli maçta 4 puan topladık. Şimdi önümüzde bizim için büyük önem taşıyan bir Maltepespor karşılaşması zor. Zor maçların takımı olduğumuzu bir kez daha göstererek rakibimizi puansız göndermek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.