İzmit’te vals gösterisi

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.10.2023 - 10:00, Güncelleme: 29.10.2023 - 09:37
 

İzmit’te vals gösterisi

İzmit’te vals gösterisi

İzmit’te Cumhuriyet’in kuruluşunun 100’üncü yılına özel gerçekleştirilen vals gösterisi büyük beğeni topladı.İzmit Belediyesi, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100’üncü yılını kentin dört bir yanında kutlamaya devam ediyor. 100’üncü yıla özel düzenlenen programlar çerçevesinde, İzmit Belediye Meydanı’nda Türk Valsleri Konseri ve Sahne İzmit’in vals gösterisi gerçekleştrildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda İzmit Belediye Kent Orkestrası da kulakların pasını sildi. Program, söylenen marşlar ile son buldu.
İzmit’te vals gösterisi
İzmit’te Cumhuriyet’in kuruluşunun 100’üncü yılına özel gerçekleştirilen vals gösterisi büyük beğeni topladı.
İzmit Belediyesi, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100’üncü yılını kentin dört bir yanında kutlamaya devam ediyor. 100’üncü yıla özel düzenlenen programlar çerçevesinde, İzmit Belediye Meydanı’nda Türk Valsleri Konseri ve Sahne İzmit’in vals gösterisi gerçekleştrildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda İzmit Belediye Kent Orkestrası da kulakların pasını sildi. Program, söylenen marşlar ile son buldu.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.