Mustafa Gürsel: Kazanmaya gideceğiz

Spor 18.04.2024 - 14:52, Güncelleme: 18.04.2024 - 14:52
 

Mustafa Gürsel: Kazanmaya gideceğiz

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel Pazartesi günü oynanacak olan Ümraniyespor maçında hedeflerinin mutlak galibiyet olduğunu ifade etti

“BAŞKA BİR DÜŞÜNCEMİZ OLMAYACAK” Tecrübeli teknik adam açıklamasında, “ Her anlamda üzerine koyarak gelişiyoruz. Moral ve motivasyon olarak da iyi durumdayız. Sonuçlar iyi oldukça her şey daha çabuk düzeliyor. Bizim ve rakiplerimizin hangi gün oynadığı ve aldığı skor ilgilendirmeyecek. Biz bağımsız bir şekilde iyi bir Kocaelispor izleterek ne maç olursa olsun her maçı kazanmak için sahada olacağız. Ümraniye’ye kazanmak için gideceğiz. Başka bir düşüncemiz olmayacak” dedi.   “3 PUAN İÇİN GİDECEĞİZ” Gürsel devamında, “Orada çalıştım, duygusal bir bağımız olmuştu. Ama bugün Kocaelispor için tüm her şeyimizi veriyoruz. Şimdi buraya aitiz ve en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bu maç onlar için de oldukça önemli. Onlarda beklemedikleri hiç düşünmedikleri bir duruma düştü. Onlar bizi, biz de onları tanıyoruz. Bu onları da aşırı motive edebilir. Oynamaya çalışan bir takımla oynayacağız. Oradayken nasıl buraya kazanmak için gelip başardıysak, şimdi de aynısını yapacağız. Ne gerekiyorsa yapacağız. En iyi şekilde hazırlanmamakla mükellefiz. Pazartesi günü oraya 3 puan için gideceğiz” diyerek sözlerini bitirdi.
Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel Pazartesi günü oynanacak olan Ümraniyespor maçında hedeflerinin mutlak galibiyet olduğunu ifade etti

“BAŞKA BİR DÜŞÜNCEMİZ OLMAYACAK”

Tecrübeli teknik adam açıklamasında, “ Her anlamda üzerine koyarak gelişiyoruz. Moral ve motivasyon olarak da iyi durumdayız. Sonuçlar iyi oldukça her şey daha çabuk düzeliyor. Bizim ve rakiplerimizin hangi gün oynadığı ve aldığı skor ilgilendirmeyecek. Biz bağımsız bir şekilde iyi bir Kocaelispor izleterek ne maç olursa olsun her maçı kazanmak için sahada olacağız. Ümraniye’ye kazanmak için gideceğiz. Başka bir düşüncemiz olmayacak” dedi.

 

“3 PUAN İÇİN GİDECEĞİZ”

Gürsel devamında, “Orada çalıştım, duygusal bir bağımız olmuştu. Ama bugün Kocaelispor için tüm her şeyimizi veriyoruz. Şimdi buraya aitiz ve en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bu maç onlar için de oldukça önemli. Onlarda beklemedikleri hiç düşünmedikleri bir duruma düştü. Onlar bizi, biz de onları tanıyoruz. Bu onları da aşırı motive edebilir. Oynamaya çalışan bir takımla oynayacağız. Oradayken nasıl buraya kazanmak için gelip başardıysak, şimdi de aynısını yapacağız. Ne gerekiyorsa yapacağız. En iyi şekilde hazırlanmamakla mükellefiz. Pazartesi günü oraya 3 puan için gideceğiz” diyerek sözlerini bitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.