Sancaklı: Partime dönüş mutluluğunu yaşamaktayım

Kocaeli 18.04.2024 - 14:50, Güncelleme: 18.04.2024 - 14:50
 

Sancaklı: Partime dönüş mutluluğunu yaşamaktayım

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin davetiyle tekrar partiye katılan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, geri dönüşüyle ilgili açıklama yaptı. Sancaklı, 'Partime dönmüş olmanın mutluluğunu yaşamaktayım' dedi

NE OLMUŞTU? Genel seçimlerin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde basın mensuplarının ziyareti sırasında yaptığı açıklamalar sonrasında MHP Genel Merkezi tarafından istifası istenen Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, bağımsız olarak görevine devam etmişti. GERİ DÖNDÜ Ancak, yaklaşık 4 ay sonra, 15 Nisan Pazartesi günü yapılan MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Toplantısı'nda Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin davetiyle tekrar partiye katılma şansını elde etti. Bu davet üzerine MHP'ye geri dönen Sancaklı, bugün yapılan TBMM MHP Grup Toplantısı'na da katıldı. Son gelişmelerin ardından MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, sosyal medya hesabı X’te açıklama yaptı. Sancaklı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; İŞTE O AÇIKLAMA: ‘’9 Aralık 2023 tarihinde kamuoyuna yansımış bulunan bazı haksız ve manipülatif haberler üzerine, partimi tartışmalardan uzak tutmak gayesiyle istifa ettiğimi kamuoyuyla paylaşmıştım. Davama ve Liderime sadakatimden taviz vermeden, bağımsız milletvekili olarak geçirdiğim dört aylık sürecin sonunda; Sayın Genel Başkanımızın “Kaptan Yuvana Dön!” talimatı ve daveti üzerine Aziz Yuvama, Partime dönmüş olmanın mutluluğunu yaşamaktayım. Sevgisinden, himayesinden her zaman onur duyduğum Sayın Genel Başkanımıza en derin şükranlarımı ve saygılarımı arz ederken, yaşanan süreçte iyi dileklerini ve dualarını esirgemeyen bütün dava arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim. Sözlerimi tamamlarken; Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili olarak değerli hemşehrilerimizle ve teşkilatlarımızla en kısa sürede hasretle kucaklaşacağımı bildirir, kamuoyuna saygılarımı sunarım.’’
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin davetiyle tekrar partiye katılan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, geri dönüşüyle ilgili açıklama yaptı. Sancaklı, 'Partime dönmüş olmanın mutluluğunu yaşamaktayım' dedi

NE OLMUŞTU?

Genel seçimlerin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde basın mensuplarının ziyareti sırasında yaptığı açıklamalar sonrasında MHP Genel Merkezi tarafından istifası istenen Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, bağımsız olarak görevine devam etmişti.

GERİ DÖNDÜ

Ancak, yaklaşık 4 ay sonra, 15 Nisan Pazartesi günü yapılan MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Toplantısı'nda Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin davetiyle tekrar partiye katılma şansını elde etti. Bu davet üzerine MHP'ye geri dönen Sancaklı, bugün yapılan TBMM MHP Grup Toplantısı'na da katıldı.

Son gelişmelerin ardından MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, sosyal medya hesabı X’te açıklama yaptı.

Sancaklı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

İŞTE O AÇIKLAMA:

‘’9 Aralık 2023 tarihinde kamuoyuna yansımış bulunan bazı haksız ve manipülatif haberler üzerine, partimi tartışmalardan uzak tutmak gayesiyle istifa ettiğimi kamuoyuyla paylaşmıştım.

Davama ve Liderime sadakatimden taviz vermeden, bağımsız milletvekili olarak geçirdiğim dört aylık sürecin sonunda;

Sayın Genel Başkanımızın “Kaptan Yuvana Dön!” talimatı ve daveti üzerine Aziz Yuvama, Partime dönmüş olmanın mutluluğunu yaşamaktayım.

Sevgisinden, himayesinden her zaman onur duyduğum Sayın Genel Başkanımıza en derin şükranlarımı ve saygılarımı arz ederken, yaşanan süreçte iyi dileklerini ve dualarını esirgemeyen bütün dava arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim.

Sözlerimi tamamlarken; Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili olarak değerli hemşehrilerimizle ve teşkilatlarımızla en kısa sürede hasretle kucaklaşacağımı bildirir, kamuoyuna saygılarımı sunarım.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.