Simge Çelik Korkmaz ile Çocuklarınızın Geleceğine Uzman Dokunuş

Sağlık 25.04.2024 - 22:09, Güncelleme: 25.04.2024 - 22:09
 

Simge Çelik Korkmaz ile Çocuklarınızın Geleceğine Uzman Dokunuş

Çocuklarınızın sağlıklı gelişimi ve eğitimi konusunda uzman bir desteğe ihtiyaç duyuyorsanız, sevindirici bir haberimiz var! Gelişim çağındaki çocukların ihtiyaçlarına özel eğitim programları sunan Simge Çelik Korkmaz, artık Nevşehir'de Aba Klinik'te eğitim vermeye başladı.

Nevşehir'de Yenilikçi Aba Klinik'te, Çocuklarınızın Gelişimi İçin Özel Eğitim Programları Başladı   Simge Çelik Korkmaz, 0-18 yaş arası çocukların gelişim ve eğitim alanında uzmanlaşmış bir öğretici olarak hizmet veriyor. Özellikle tipik ve atipik gelişim gösteren çocukların ihtiyaçlarına odaklanarak özel eğitim programları geliştiriyor ve uyguluyor. Bilişsel, sosyal-duygusal, dil, motor becerileri ve öz bakım becerilerini destekleyerek, çocukların sağlıklı bir şekilde büyümelerini sağlıyor. Artık Nevşehir'de Aba Klinik'te eğitim vermeye başlayan Simge Çelik Korkmaz, çocukların özgül öğrenme güçlüğü, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, dil ve davranış problemleri gibi konularda da destek sağlıyor. Ayrıca, ailelere de rehberlik ederek çocukların gelişimine uygun bir şekilde destek oluyor. Çocuklarınızın geleceği için önemli bir role sahip olan eğitimci, bireysel ihtiyaçlara odaklanarak çocukların en iyi şekilde desteklenmesini amaçlıyor. Aba Klinik'te eğitim vermeye başlayan Simge Çelik Korkmaz'a ulaşmak ve detaylı bilgi almak için iletişim bilgileri şu şekildedir: Telefon: 0545 810 80 89 Instagram: _cg_simgecelikkorkmaz E-posta: simgecelikkorkmaz@gmail.com Çocuklarınızın sağlıklı gelişimi ve eğitimi için uzman bir desteğe ihtiyaç duyuyorsanız, Simge Çelik Korkmaz ile iletişime geçmekten çekinmeyin. Unutmayın, çocuklarımızın geleceği için doğru rehberlik çok önemlidir.
Çocuklarınızın sağlıklı gelişimi ve eğitimi konusunda uzman bir desteğe ihtiyaç duyuyorsanız, sevindirici bir haberimiz var! Gelişim çağındaki çocukların ihtiyaçlarına özel eğitim programları sunan Simge Çelik Korkmaz, artık Nevşehir'de Aba Klinik'te eğitim vermeye başladı.

Nevşehir'de Yenilikçi Aba Klinik'te, Çocuklarınızın Gelişimi İçin Özel Eğitim Programları Başladı

 

Simge Çelik Korkmaz, 0-18 yaş arası çocukların gelişim ve eğitim alanında uzmanlaşmış bir öğretici olarak hizmet veriyor. Özellikle tipik ve atipik gelişim gösteren çocukların ihtiyaçlarına odaklanarak özel eğitim programları geliştiriyor ve uyguluyor. Bilişsel, sosyal-duygusal, dil, motor becerileri ve öz bakım becerilerini destekleyerek, çocukların sağlıklı bir şekilde büyümelerini sağlıyor.

Artık Nevşehir'de Aba Klinik'te eğitim vermeye başlayan Simge Çelik Korkmaz, çocukların özgül öğrenme güçlüğü, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, dil ve davranış problemleri gibi konularda da destek sağlıyor. Ayrıca, ailelere de rehberlik ederek çocukların gelişimine uygun bir şekilde destek oluyor.

Çocuklarınızın geleceği için önemli bir role sahip olan eğitimci, bireysel ihtiyaçlara odaklanarak çocukların en iyi şekilde desteklenmesini amaçlıyor. Aba Klinik'te eğitim vermeye başlayan Simge Çelik Korkmaz'a ulaşmak ve detaylı bilgi almak için iletişim bilgileri şu şekildedir:

  • Telefon: 0545 810 80 89
  • Instagram: _cg_simgecelikkorkmaz
  • E-posta: simgecelikkorkmaz@gmail.com

Çocuklarınızın sağlıklı gelişimi ve eğitimi için uzman bir desteğe ihtiyaç duyuyorsanız, Simge Çelik Korkmaz ile iletişime geçmekten çekinmeyin. Unutmayın, çocuklarımızın geleceği için doğru rehberlik çok önemlidir.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.