Yıldıztekin’in mottosu: Adalet ve liyakat!

Kocaeli 28.03.2024 - 12:09, Güncelleme: 28.03.2024 - 12:09
 

Yıldıztekin’in mottosu: Adalet ve liyakat!

İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gencay Yıldıztekin, adalet ve liyakat vurgusu yaptı. Kendisine güvenen hiç kimseyi mahcup etmeyeceğini ifade eden Yıldıztekin, göreve geldiğinde şeffaf yönetim anlayışından ödün vermeyeceklerini ifade etti.

Projeleri ve siyasete bakış açısı ile sahada büyük bir karşılık gören, gittiği her ilçede, katıldığı her programda Kocaelililer’in teveccüh gösterdiği İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gencay Yıldıztekin, tüm insanlığın ortak bileşeni olacağının altını çizdi. “KOCAELİ’Yİ AVRUPA ŞEHRİ YAPACAĞIM”  Gencay Yıldıztekin açıklamasında, “Şeffaf olacağım ve israfı önleyeceğim. Emanete ihanet yapmayacağım, yaptırmayacağım. Milletimize, Kocaeli’yi ‘Avrupa Şehri’ yapacağımın sözünü veriyorum. Bizim felsefemize göre siyaset, kavga işi değildir. Biz hayırda yarışıyoruz. Tüm insanlığın ortak bileşeni olacağım. Irkçılık, mezhepçilik, bölgecilik ve partizancılık yapmayacağım, yaptırmayacağım. Şehit kanıyla sulanmış bu topraklara liyakat ve adalet gelinceye kadar mücadele edeceğim. Belediyenin kapıları liyakatlı tüm çocuklarımıza sonuna kadar açılacak. Eğer bir vatandaşımız derdiyle evine gidiyorsa, o makam da bana haram olur inşallah” dedi.  
İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gencay Yıldıztekin, adalet ve liyakat vurgusu yaptı. Kendisine güvenen hiç kimseyi mahcup etmeyeceğini ifade eden Yıldıztekin, göreve geldiğinde şeffaf yönetim anlayışından ödün vermeyeceklerini ifade etti.

Projeleri ve siyasete bakış açısı ile sahada büyük bir karşılık gören, gittiği her ilçede, katıldığı her programda Kocaelililer’in teveccüh gösterdiği İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gencay Yıldıztekin, tüm insanlığın ortak bileşeni olacağının altını çizdi.

“KOCAELİ’Yİ AVRUPA ŞEHRİ YAPACAĞIM” 

Gencay Yıldıztekin açıklamasında, “Şeffaf olacağım ve israfı önleyeceğim. Emanete ihanet yapmayacağım, yaptırmayacağım. Milletimize, Kocaeli’yi ‘Avrupa Şehri’ yapacağımın sözünü veriyorum. Bizim felsefemize göre siyaset, kavga işi değildir. Biz hayırda yarışıyoruz. Tüm insanlığın ortak bileşeni olacağım. Irkçılık, mezhepçilik, bölgecilik ve partizancılık yapmayacağım, yaptırmayacağım. Şehit kanıyla sulanmış bu topraklara liyakat ve adalet gelinceye kadar mücadele edeceğim. Belediyenin kapıları liyakatlı tüm çocuklarımıza sonuna kadar açılacak. Eğer bir vatandaşımız derdiyle evine gidiyorsa, o makam da bana haram olur inşallah” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.