İzmit’in meşhur köftecisini vurdular

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2023 - 22:00, Güncelleme: 12.12.2023 - 21:39
 

İzmit’in meşhur köftecisini vurdular

İzmit’in meşhur köftecisini vurdular

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde meşhur köfteci dükkanının sahibi, aralarında kavga çıkan şahıs tarafından pompalı tüfekle bacağından vuruldu. Polis, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.Olay, Tepecik Mahallesi Cumhuriyet Bulvarındaki bir köfteci dükkanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz bir şüpheli ile dükkan sahibi Hakan S. (55) arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle şüpheli, yanında getirdiği pompalı tüfeği çıkartarak Hakan S.’ye ateş etti. Sol bacağından vurulan Hakan S. kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşlar Hakan S.’nin yardımına koşarken, 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu.Ambulans gelene kadar bir sandalyeye oturtulan Hakan S., sağlık ekiplerince ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri dükkanda ve caddede incelemelerde bulundu.Polis kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
İzmit’in meşhur köftecisini vurdular
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde meşhur köfteci dükkanının sahibi, aralarında kavga çıkan şahıs tarafından pompalı tüfekle bacağından vuruldu. Polis, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.
Olay, Tepecik Mahallesi Cumhuriyet Bulvarındaki bir köfteci dükkanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz bir şüpheli ile dükkan sahibi Hakan S. (55) arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle şüpheli, yanında getirdiği pompalı tüfeği çıkartarak Hakan S.’ye ateş etti. Sol bacağından vurulan Hakan S. kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşlar Hakan S.’nin yardımına koşarken, 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu.
Ambulans gelene kadar bir sandalyeye oturtulan Hakan S., sağlık ekiplerince ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri dükkanda ve caddede incelemelerde bulundu.
Polis kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.